Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Mate ahojček :) No ak po iné roky mávali väčšiu úrodu, tak sa im to môže zdať málo :) A my máme celkom slušnú úrodu, aj hrozno malo správnu veľkosť, aj zemiačky celkom ok sú atd :)
hehe....to sa mi páči...že čo je malé to je milé :) Tak potom asi aj ja milučká :D
A tak keď nebudú veľké zemiaky, zjedia sa aj malé....hlad všetko vyrieši :)
to máte dost zemiakov pre celú rodinu,aj predat možete.Nemyslím si že by si sa málo modlil,ale preto sú malé, lebo bolo velmi sucho a preto nenarástli,ale to je tak tento rok v polnohospodarstve so všetkým,málo obilia,malé hroznové bobule,no tak budú malé zemiačky,veď čo je malé, to je milé a osobne mám radšej menšie zemiaky než veliké.
vinea - ďakujem za pozdrav.
Ahojček pan d :)
No vidíš...babka to rázom vyriešila :D
Inak sranda....myslela som si, že si už....aa Ty ešte babku spomínaš :)
Však pre Vás myslím, že tých 11 vriec postačí :)
Maj pekný večer a oddychuj...keď už si sa toooľko narobkal :D :)
...a zdravím aj Mateho :)
No, uz je po brigade. Vyorali sme jedenast mechov zemiakov, co je dost malo, okrem toho su tie zemiacky po vacsine dost male. Babka mi povedala, ze som sa malo modlil:D
vengard :) hehe...no hej, ja takto normálne točím)) A ja keď aj s niekým hovorím (pravdaže nie s cudzími), tak normálne oslovujem, žee anjelik miláčik mojenko srdiečko atd atd)))) A keď niekomu potom poviem oficiálne menom....tak si myslia, že sa na nich hnevám či čooo))) Možno vyzerám čil jak blbá...no zas v reále ma už poznajú a berú to normálne a nevedia si predstaviť, že by taká nebola :) A zas viem, kedy to nemám používam a pri čom...nooo)))) aaž natoľko praštená zas nie som hehe :) :D
Ked si to sam robkas:D to mi pripomína pokecove kecy:) kto sa chce urobkat cez webku?? :DD vines nehovor že sa takto vyjadrujes :)
Mate :) To sme sa my dvaja s pánom d začali tak doťahovať s tými šperkami atd atd čo tomu predchádzalo :)) A heej...peniaze sú nevyhnutné na život a všetko potrebné (účty šeky atd)....no zas aj pomáhajú spríjemňovať skvalitňovať život :) Proste prostredníctvom nich si robiť život krajším :)
A na plávanie je aspoň pre mňa more najlepšie a najkrajšie :) ach...radšej more ani nespomínam, bo len smutná budem) No budúci rok už pôjdem isto k moru)))
pán d....tak u nás prší poriadne) No ak u Vás nie a budete robkať...tak príjemnú zemiakovú brigádu zajtra potom maj :) aaa za tie ušká by Ťa vyťahala už len pre tie lieky a ten alkohol))) Nooo :) Tak sa potom nesťažuj...keď si to sám robkáš)))
Zajtra ideme vyoravat zemiaky, tak verim, ze pocasie bude dobre:) Ja som dnes vysadil vsetky AD, dal som si pivo, potom prisla pohroma, citil som sa otrasne, neviem z coho... Poradite? Nemusite:D
ala vaňa nie je ono,ani na plavárni to nie je ako vonku v lete.Iste, nahradí to trochu vodu,mám rád termálne bazény alebo odlet do teplých krajín.
no ono zasa euraky nie sú špatná vec,mne aspon celkom spríjemnia život keď si chcem spraviť radosť.A šperky nemusím mať žiadne,ak nerátam hodinky,ale tie nemám žiadne luxusné, a tiež už majú zopár rokov.