Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ja som s tym zacal, moja chyba, hoci tie dristy boli celkom zaujimave. Ja rodinne korene uzdravovat modlitbou k Jezisovi nebudem, ani by sa nic neuzdravilo.
vy sa tu len o náboženstve bavite,ale dnes bolo tak nádherne u rybníka,teplo,príjemná voda, slniečko a vraj to bol posledný tropický deň a zajtra sa má ochladit.
:) veď ja som Ti nekázala sa modliť :)) nooo...tak sa už toľko nečerti :)
A dobre, ze mi uz neradite, za koho sa mam modlit, lebo uz toho bolo privela aj na kona. Mozete sa pomodlit Vy:D ak si myslite, ze to nieco pomoze... tazko ...
Ja to mam na haku, aj Jezisa a vsetkych jeho svatych.
Ahojček pán d :)
Napísal si, že podla Ježiša by mal človek prežiť celý život v utrpení..
A vari není každý jeden život osud človeka tu na Zemi utrpenie?? Ja skôr pobyt tu na Zemi volám "očistec"...akoby si každý tu musel niečo odpykať, vydržať, zniesť, odtrpieť atd atd..
Lebo či je človek kvázi šťastný bohatý slávny alebo aspoň podľa názorov väčšiny ľudí spokojný happy, tak nikto do toho druhého nevidí čo v skutočnosti prežíva a aký je....čím všetkým možno prechádza, čo všetko ho trápi sužuje
Nie je človeka čo by si svoj vlastný kríž neniesol...a je jedno, či je to kríž zdravotný vzťahový osobný duchovný psychický sociálny materiálny osobnostný medziľudský atd atd. Každý si tým už prešiel prechádza či ho to ešte len čaká
Nie je to stále....striedajú sa fázy (lepšie-horšie šťastie-smola spokojnosť-žiaľ radosť-utrpenie dobre-zle atd atd) aby bola rovnováha a zas každý toho znesie individuálne...niekto viacej toho vydrží a iný by už polku z toho nezvládal
Celý život nie je len o utrpení...ale ani o radosti spokojnosti šťastí
tak vseobecne mozno. ale individualne sa da vziat si z neho priklad.
Jeho ucenie je pre ludi nedosiahnutelnym idealom, utopiou. Vsetko k tomu.
jj v cvokarni. laskyplne by ho zavreli a nasadili mu primeranu liecbu a elektrosoky.
V dnesnej dobe by skoncil na liekoch:)