Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ahoj Mate :) Tak to máš pravdu...aj teraz práve u nás smoklí...taký jemný dážď tu máme :-/ Inak mám rada len tak pohybovať sa medzi takýmito kvapkami dažďa :) pokiaľ neleje ako z krhly tak super :)
Mate....asi už len vaňa nám to bude istiť :)) Alebo niečo kryté :)
pan d :) ale nooo....veď nebuď zas taký materialista :) Raz-začas treba urobkať radosť...nielen stále zbierať papieriky do zberu :D :)
Sperky mam rad aj ja, ale premenene na eura:)
vinea - ahoj, no dnes máme po kúpani, leto asi fuč, no dúfam, že sa ešte vráti a ja sa vrátim slniť k rybníku.
hehe....pan d :) ooopäť si ma z chuti rozosmial :) Ty si daj zas pozor, aaby som Ťa za uška nevyťahala :)
A ak mi chceš dať fakt niečo urobiť vyrobiť atd, tak mám rada umelecké veci diela aa asi ako každá žena šperky :D :D :)))))) hehe))) Noooo...spokojný ? :) ,-)
Dam ti porobit a hned ta ten smiech prejde:DDDDDDDD
pan d :) nebuď taký hundroško..nooo)) ,-)
Však odniekaľ s tým optimizmom začať treba :)
A niektorí by aj na to počasie vedeli celé hodiny nadávať :) Takže aj toto sa cení že si pekne optimisticky a nie vrrrrrr))) :)
vengard....aaa Ty už toľko "nemachruj" tým úsmevom od ucha k uchu :)
:DD
No, bavit sa len o pocasi, nepovazujem za prilis optimisticke:)
Ahoj Mate :) No hej, bolo krásne. Aj ja bola vonku a bolo super :)
pan d :) No vidíš...aj ako vieš byť pekne optimisticky :) To Ti viac pristane :)
Take pocasie, ake mame teraz, beriem vsetkymi desiatimi. Slniecko a prijemne chladno, ti hore nam uz viac ani nemohli vyjst v ustrety.