Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
vinea - uf to chodíš na smeny ked ideš spat po šiestej, to ti nezávidím, kedysi som tiež chodil na 3 smeny, no už si na to ani nepamatám.Dnes bolo pekne a tak som celý den užil a vychutnal si ho.
pan d. sa nám nejak odmlčal,alebo je úplne porobený.
Čaute chlapci :) Mate aj pán d :)
aaa mne není aaž taaak dobrúúúčko...aaj keď sa nesťažujem)))....no zas byť naserkaná či odutá mi aj tak nič nepomôže :) takže s úsmevom sa vždy všetko ľahšie prekonáva a zvláda :) ,-) :D
Mate...to ja veru niekedy aj takto chodievam ešte len spávať....ako pán d vstáva))) :)
A majte pekný štart do nového týždňa :) obaja....aa aj ostatní šmíračikovia tu :D
Ja som o siestej vstal.
pan.d to si bol tak dlho hore, alebo si už vstal?No vineike je dobre a je spokojná,preto je vysmiata stále.
Vinejka a co ty sa nam tolko smejkas?:D
Mate :) Tak keď si spokojný, tak treba ostať verný tomu....s čím máš ok skúsenosť :) No hovorím....toto som 1x takto kupovala a bola som sklamaná, lebo inak ostatné máme a nemusím to našťastie kupovať :) A zas tá cibuľa nebola SR či ČR...už neviem, z kade dovoz to vlastne bol...tak asi aj tým to je)
tak ja mám dobrú skusenost,kupujem zemiaky z obchodu obyčajne z Vysočiny /ČR/ a nikdy nehnili,aj cibulu,ale len 5 kg vrecko,lebo zvykne vyrastat do cíbov v našej pivnici.
pan d....tak potom máme lepšiu zem aalebo sa fakt lepšie modlíme keď u nás celkom slušná úroda :D :)) No zas áno...po iné roky sme mávali tiež všetko lepšie :)
Mate....u nás skôr ľudia naučený kupovať od ľudí, čo majú pre seba a ešte im ostáva aj na predaj :) Z obchodov moc týmto nákupom neverím....videla som to teraz, keď som robila pllllno leča :) Rajčín paprík plno...no cibuľu som kupovala 2x balenie po 5kg a cibuľa ani nie po 3týždňoch už mäkká, hnije a riadne sme ju mali uskladnenú. A zas naše zemiaky som ešte do týchto našich skorých používala, tak dlho a v dobrom stave vydržia..
ja zemiaky kúpim na jesen v obchode velké balenie, dám do pivnice a máme vystarané až do jari.
Presne tak, bolo jednoducho sucho. Ale podla babky aj za to moze pan Bozko:D