Aby som sa mal kde vyrozpravat

vinea

ahojček pan d a Mate :)

Mate...tak Ty si fakt vodný živel :) Ty už aj plutvy atd musíš niekde na tele skrývať))) A ďakujem Ti za názor :) Mňa práveže dosť ľudia, známy atd vyhľadávajú (niekedy mám pocit, že sa pri mne nabíjajú energiou))) a ja potom aby sa sama musela kdesi čosi dobíjať)) ). No vieš...vrstovníčky sú už zadané, ak nie zrovna rodiny (manželia detičky atd atd), tak majú priateľov snúbencov milencov atd atd))) No a s mladšími si tiež super rozumiem, no to už tak nie je ono....predsa len, viem sa na nich naladiť atd....no oni občas akoby z inej galaxie))) A zas ženy ma moc v láske nemajú))))....asi ma berú vnímajú ako svoju konkurenciu či čo....a celkovo ženský svet a zmýšľanie je občas svet sám o sebe :D Ja moc do ich názorov záľub zmýšľania nezapadám, takže tak)) aaa muži....tak s nimi som vždy vychádzala najlepšie, všetko super fajn, len horšie je, ak chcú byť čosi viac ako len "kámoši"))

pan d :) Tak hlavne, že si sa dobre zabavil pri tej veštici))) Stála aspoň za hriech? :D Mňa tieto oblasti (veštenie záhady numerológia astrológia atd atd) vždy zaujímali :) No človek hneď vie, vycíti...kto sa na "veštca" len hrá, a kto skutočne aj nejaké schopnosti vôbec má :)
hehe....no Ty inak musíš byť riadne čistučký :) U Teba to už je pomaly športová disciplína :)

Majte teda Mate aj pan d pekný večer a ešte krajší deň :)

pan d.

To je fakt, ze to pocasie je akosi privelmi ziclive:)
Ale kupanie by som si uz nevedel predstavit, voda uz je podla mna dost studena...
Jaj, poviem vam drb, jedna vestica ma niekolkokrat ocistovala:D Prd som pocitil:D Ziadna zmena:D Ja neviem, ale ti ludia si namyslaju take chumajoviny, ze to az boli:DDD
Ja si myslim, ze mi nic nie je, no ale ked treba ocistovat, tak nech ma ocistuju:DDD Nestalo ma to az tak vela, ale dobre som sa pobavil:DD

mate59

ahojte, no dnes sa den vydaril, bolo nádherne a vonku sa dalo v rybníku kúpat až do šiestej,to je bezvadné...
a len nech počasie pokračuje tak dalej.
vinea - ved si nájdi spriaznenú dušu pre spoločné trávenia dlhých chvíl,ja som s tým nikdy nemal problém, keď tak sme boli vždy partia kamošov a nikdy sme sa nenudili.
pan.d ja som knihu v nemčine nečítal snád ani nepamatám, ale čítam Kurier, Kronen, Heute a iné drby.

vinea

pan d :) Tak čítaj niečo iné...nemusíš len od bratov Grimmovcov :)

Akosi už pomenej sem chodievate :)

...no aj tak Vás aspoň pozdravím :) pana d aa Mateho :)

vinea

Ahojček Mate :)
Nie...nerobkám na zmeny :) Ja som domka...a to už od malého bábätka som mala takto, že som mala obrátené všetko akoby naopak :) Cez deň som spinkávala a v noci čulá, chcela som "žiť" :D
Aj keď som písavala seminárky diplomovku atd, tak najradšej v noci...cez deň ma príliš všetko rozptyľovalo a akosi som sa nemohla dokopať, donútiť....no akonáhle nastal večer noc....tak ako v tranze))) Proste mne to vtedy asi najlepšie páli, myslí, som výkonná atd atd))) Takže vtedy som sadla večer za pc a vstala až ráno a popísala toľko, čo iní aj za týždeň :) Ale zas keď sa treba nastaviť pre väčšinu ľudí na "bežný" cyklus, čas, tak viem takto fungovať, však keď chodila do práce, tak riadne o 5h vstávala roky atd :)
No noci sú mi milšie než asi dni :) Takto v noci je aj nádherné vonku :) Všade tichúčko, iba sem-tam niekto, ale je pokoj kľud, hviezdy svietia, všade je príjemne ticho, božský pokoj, atd atd :) hehe...ešte keby tak tie večery a nocky bolo aj s kým prežívať)))
Nuž...nemôžeme mať asi všetko :)
A to je super že si prežil krásny dník :) Už leto síce ustupuje jeseni.....tak si si ešte ako-tak vychutnával posledné teplé lúče a nostalgiu za letom :)

pán d....Ty máš dáku slabosť na tie rozprávky :) .... aspoň niekde kde dobro víťazí nad...atd atd :)

Pekný večer...nocku majte chlapci moji :) :D paa)

pan d.

Ak sa mam priznat, tak za tym liecitelom som este nebol. Nejako sa mi nechce verit, ze by som mal po mesiaci hned porobene.
Ten ma porobene, kto dobre plati:D

pan d.

uplne porobeny:D
Ja prave citam knihu od F. Schillera Der Gesterseher:D Cista nahoda, co sa nazvu tyka. Na prvykrat som prd rozumel, ale na druhy pokus tomu celkom dobre rozumiem. Ide tam o take prihodicky, ktore sa stavaju jednemu princovi a Schillerovi v Benatkach.