Diabeticka noha

Príspevok v téme: Diabeticka noha
Rupert

Ahojte,
moj otec ma uz cca 30 rokov cukrovku a poslednych 5 rokov mal otvorenu ranu na palci na nohe. Teraz sa mu to zhorsilo tak, ze mu idu amputovat cely palec.
Neviete mi poradit ako sa mu da pomoct, aby sa mu potom ta rana ked mu amputuju palec zrastla? Niekto mi hovoril, ze su nejake vitaminy, co pomahaju hojeniu ran.
Za kazdu radu dakujem.

violoncistka

"dragona" - samoska, ze ju pouzivam podctivo...keby som ju nechcela, tak by som si ju ani nekupovala...by som zbytocne len vyhodila peniaze..pekne kazde rano a kazdy vecer..a vecer si dokonca niekedy aj vymocim nohy vo vode aby mala mast lepsi ucinok:-)

violoncistka

"susana33" - nie, nie nastastie nemam cukrovku ale trpim velmi vysusenymi chodidlami a doposial mi ziadna mast nepomohla, tak chcem vyskusat tuto...kedze som o nej citala vela pozitivnych ohlasov..
"dragona" - ano mali, uz ju mam:-):-)

timia

a čože tam je mikado11? no podľa mňa by si si mal tú nohu dovtedy krémovať. krémoval si si ich vôbec niekedy? staral si sa o ne? mohol si tam predísť diabetickej nohe!!

susana33

Faith Healer, to je vidno, ze je nova. taktiez som o nej este nic nepocula. no snad ludom bude pomahat.
violoncistka, a ty mas cukrovku?

violoncistka

"Suzanell" - aj ja si myslim, ze nie..ked som citala mnohe clanky a spravy od bab, tak ma presvedcili o tom, ze mast ureagamma aj mne pomoze sa zbavit skaredych, popraskanych a vysusenych noh...pekne si ich kremujem a planujem tak robit az do leta..a pevne verim, ze v lete uz bude viditelny rozdiel:-):-)..

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Suzanell

Violoncistka neoľutuješ, že si si ho kúpila, uvidíš:-);-)
Harly tak ale predsa treba predchádzať tomu, aby došlo k amputácií. Keby sa ľudia, ktorý majú cukrovku starali o svoje nohy každodenným krémovaním, tak by vôbec nemuseli riešiť to, čo tu ty riešiť, no nie?