Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

pišta

Ahoj, Z-zuzka. Nezabudol som, myslím na teba :)
Len som čakal na vyhľadávani. Tak hľadám a dávam dokopy info, zrejme otvorím novú tému na túto tému:) Len ten čas...

hena

vcera som nezvracala ani raz napriek tomu ze som zjedla nejake jedlo. zelam si aby som zajtra mohla napisat to iste o dnesku. viem ze jeden den nic neznamena ale niekde treba zacat. za posledny rok com uz "zacala" aspon tisickrat ale vzdy som zlyhala. chcem sa raz a navzdy dostat z tohto zacarovaneho kruhu ktory mi nici zivot a zabija moje skutocne ja. verim ze kazda z nas dokaze skoncovat s touto nocnou morou ak najde vnutornu silu a podporu.

vrr

:) ja beriem ine nazory to je predsa samozrejme, ja som to nemyslela zle, ja som proste chcela povedat ze ma to cele mrzi..

pišta

Vrr, aj na tomto webe sú ľudia, ktorí ti chcú pomôcť. A tým zase viac stúpa šanca, že to všetko postupne prejde.
Najviac však záleží aj tak na tebe. A preto na začiatok dovoľ aspoň kus vstúpiť iným názorom do svojho vnútra....:-)

Alternativa

Dobry den, dievcata a zienky, uvedomte si prosim, ze vobec nie je dolezite, ze som v tejto teme ja. Dolezite je, ze ste tu Vy a chcete byt zdrave. V ziadnom mojom prispevku som nikomu neslubovala, ze budem liecit. Ale viem o tomto probleme svoje a snazim sa Vam pomoct radou, dobrym slovom. Jedna z najdolezitejsich mojich rad opakovane bola, je a bude : urychlite si ozdravny proces pomocou odbornikov /psycholog, psychiater/, to nie je hanba vyhladat odbornu pomoc. Nic viac, nic menej. Prajem Vam pekny podvecer.

vrr

alternativa no to ze tu si par tyzdnov neznamena ze my sme tie tyzdne liecene..no co sa tyka mna ja jem ked som doma..inak nemusim..ale ako nahle pridem domov nech je to i v noci abo tak tak proste zacnem jest..a potom jem jem jem bo sa nudim, kukam telku a pri tom jem..proste jem.

natty007

uplne odsudzujem taketo v podstate choroby ale v dnesnej spolocnosti cloveka dozenu ludia ku krajnym rieseniam...a aj ked clovek vie ze je to nespravne sparavi to ale potom tie nsledky...to je o inom:(

Alternativa

Z-uzka a vsetky moje asi mladucke kamosky. Bola som v knihkupectve. Kupila som si /k voli Vam/ knihu F.D. Krch: Bulimie, jak bojovat s prejidanim /cena 229,-/. Maju tituly aj k anorexii. Je to taka svojpomocna prirucka v cestine, mala by Vam pomoct vo Vasom odhodlani. A co autor v uvode pise? Praca s touto priruckou moze viest k vyznamnemu ustupu priznakov az u 1/2 chorych. Pre ostatnych je zdrojom dolezitych informacii a podnetom k aktivnej spolupraci - napr. so psychologom. Zakladny predpoklad je, ze CHCETE sa odnaucit nevhodne reakcie a vypestovat si potrebne navyky. Vacsina za 3-6 mesiacov prekona svoje problemy. Tak co baby? Ved uz prve spolocne dni a tyzdne mame za sebou...idete dalej, uspech je vo Vasich ruckach a hlavne v hlave. Ak mate tych 229,- ...no, rozhodnite sa :D

Najčítanejšie články