Ahojte dievčatá, konečne som prečítala všetko, čo tu cez víkend pribudlo, ja tu chodím iba ked som v práci,doma nemám net:-)Poviem vám,mám za sebou úspešný víkend!!V sobotu aj v nedeľu som normálne papala,a nemala som ani výčitky, aj ked je pravda, že som možno všetko vycvičila vo fitku,ale aspoň som to nevyvrátila von...dokonca som včera aj predvčerom spapala tri čokoládové cerálne tyčinky,termix a ešte jogurt,a nie nízkotučný,a ked som prišla z fitka,ešte som si dala cerálne guličky Nesquik s jogurtom! a pred spaním banán!!
Ale musím vám povedať, hlavne Tebe,Z-uzka, že včera ma trošku prepadli myšlienky, že som to možno prehnala,ale spomenula som si na vás,na to,ako sa navzájom podporujeme,ako postupne zdolávame tú strašnú chorobu krok za krokom,a chcela som byť tiež jedna z tých, čo tu prispejú pozitívnym príspevkom typu "Hurá, podarilo sa mi zvládnuť ďalšie zaváhanie, vyhrala som sama nad sebou" Myslela som na vás celý víkend, viem,aké je ťažké zvládať to...hlavne,ked je zlé počasie, nedá sa nikam ísť,a doma je jedlo...našťastie, moja mamka je strašne zlatá, vie o mojej bulímii,tak ked vidí, že mám "žravku", vytiahne ma na prechádzku do mesta,alebo iba tak do okolia,a hned mi je lepšie...
Som rada, že vás mám,je mi ľahšie zvládať to,a dokonca nemám ani veľké výčitky,ked sa napapám,a všetko nevybehám, som totiž presvedčená, že musím pribrať..mám 24 rokov, 172 cm a 48 kíl..teda, ráno som mala už 49!ale aj to je úspech...aspoň dúfam:-)
Z-uzka, drž sa, som si istá, že prijímačky zvládneš, budem na teba myslieť...Alternatíva, vdaka za povzbudenia, ktoré tu čítam,aj Tebe, gabinka, fakt ma to drží nad vodou...
Viem, mám to oveľa ľahšie ako mnohé z vás,mňa mamka plne chápe a snaží sa mi pomôcť.. aj ked občas ju oklamem:-( Ale nenúti ma jesť,ked nechcem...horšie je vysvetľovať priateľovi, s ktorým chodíme stále spolu na obed, prečo si vyberám jedlá bez omáčok a bez polievky(ale to nafúknuté bruško potom..),a prečo ma večer nikdy nepresvedčí na pizzu alebo na palacinky...nechcem mu to pvoedať, bojím sa...ale zatiaľ sa ako-tak držím:-)
Tak sa držte aj vy, dievčence, a ešte raz ďakujem za toto fórum a za to, že mi tak pomáhate! Pekný dník!