Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

Z-uzka jasne ze je to uplne normalne..bol to dedko, nie tebe spriazdnena dusa ze by si mala vyplakavat dalsi rok. To ze smutia jeho dcery je velmi pochopitelne, ale ako tu pocuvame ty s tvojou rodinou nemas bohvie ake vztahy a to je normalna vec ze nenariekas. Spomenies si, to staci.

igris

Z-uzka, ufff hrozne by som ti chcela napisat nieco povzbudive a neviem ako zacat :), myslim ze tvoje pocity su v pohode a adonis to uz pekne napisala :)
.sorry tu hubenku som poplietla :)

adonis

Z-uzka, clovek ma robit veci tak,ako to on vnutorne citi. Smrt tvojho dedka ta zarmutila a vtiahla opat do problemov rodiny. Skus zapalit sviecku a spomenut si na to najkrajsie co sa ti podari vybavit v spojeni s dedkom. Nemusis si nic vycitat ani sa hanbit ze si nesla na kar, je to len tvoja vec ako sa s nim rozlucis a ako prijmes jeho odchod.
Niekedy ludia nevedia podat pomocnu ruku ale divadielko pri odchode vedia medzi sebou hrat perfektne.Zrazu placu za niekym,ktoreho ani nepoznali. Uprimnu sustrast k strate dedka , ale zivot ide dalej, jedni odchadzaju,ini prichadzaju -to je zivot. A my sme tu a preto sa z toho tesme, den je krasne teply /az velmi/, slniecko sa usmieva a vsetkym dievcatam prajem pekny den ,plny vitaminov a zdravych jedal perfektnej chuti. Papa.

Z-uzka

A teraz je dedkov kar a ja som tam nešla, lebo by som sa tam zle cítila, aj kôli tomu jedlu, ale hlavne kôli rodine.. Nikdy ma nechápali a nebrali vážne, ešte doteraz ma volajú decko.. Alebo ma oslovujú Zuza ako mi dnes sesterka povedala, keď som jej chválila jej miminko.. Vždy ma za všetko len skritizujú :(( Preto sa styku s nimi vždy radšej vyhýbam a ja ani necítim, že by som patrila do ich rodiny, nepoznajú ma, pre mňa su rodinou moji priatelia alebo aj vy tu na tomto fóre!!! Za jeden deň od vás dostanem viac chvály a podpory ako od nich za celý život... Ďakujem vám :))

Z-uzka

kiky
Drž sa, všetko dobre dopadne, neboj zažiješ zopár pekných dní :-) A to nevadí, že si berieš len ovocie, vôbec to nebude čudné, veď v takýchto horúčavách je to to najlepšie na jedenie, osvieži ťa to a dodá energiu.. Úprimne mne v týchto teplách vôbec nechutí jesť, no snažím sa jesť aspoň niečo ľahké, hlavne ovocie.. A žiaľ výslekdy ešte nie sú :,(( Už ma hnevajú, ja to chcem už vedieť.. Tak papa, dávaj na seba pozor :))

Z-uzka

Dnes som bola na pohrebe svojho dedka a neviem či som tak švihnutá alebo necitlivá, no ja som vôbec necítila taký smútok ako napr. tety - jeho dcéry, či sesternice.. Neviem, samozrejme mala som ho rada, len v posledných rokoch už bol aj tak mimo zmyslov, bol starý a chorý, myslím, že tá smrť bola pre neho vykúpením. A navyše ešte pred tým ako ho postihla mozgová mŕtvica, čím mu odumrela určitá časť mozgu bol chladný. Pamätám si ako mi ako malému dieťaťu všetko zakazoval, bol prísny a vždy mal radšej sesternice.. Neviem, či toto mohlo mať dôsledok na tom, že ma tá smrť až tak nevzala. No ja sa teraz trápim, že si o sebe myslím, že som bezcitná :,( A celú omšu som si predstavovala seba v tej truhle, že ako by to bolo keby som tam ja ležala, ja som chcela byť tá mŕtva.. :( Vôbec neviem, čo si mám momentálne o sebe myslieť, som zo seba zmätená :,((

kiky

čaute za pár hodín odchádzam na výlet..nabalila som si kopu ovocia a neberem takmer žiadne sladkosti..viem, že ostatným sa to bude zdať divné ale pre mňa to bude tak lepšie..aspoň nebudem až takú mať zlú náladu z výčitiek..
Z-uzka:ešte raz ti držím palčeky na tie výsledky(tiež by sa už mohli poponáhľať no nie?)..

Majte sa

Z-uzka

gabina
To je v poriadku, chápem, že každý človek má obdobie kedy má krízu, či v práci, či v živote, no jednoducho si nemôžem pomôcť, ale stále to mám v tej makovičke nejak zakotvené, že keď sa niekto dlho neozve, tak nemá záujem.. Možno aj kôli tomu, že sa mi to veľa krát stalo a veľa ľudí ma sklamalo a ublížilo mi.. Tak dúfam, že čoskoro nájdeš iný lepší džob, ktorý ti bude prinášať radosť a stretneš tam milších ľudí.. :)) Drž sa, pekný málo opekací deň, nech je čo najchladnejší :-)

Z-uzka

igris
Jejo, ďakujem :-) No ja som ale na hubeňáčku nechodila, to Kiky tam chodí, ja som len spomínala, že som váhala kedysi medzi ňou a obchodnou akadémiou a vyhrala bohužiaľ tá akadémia.. Tak príjemný grilovací deň, čo najmenej tepla a čo najviac tekutín a chládku :-))