Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

kiky, mozno by si mala venovat viac myslienok tvojmu otcovi, nez jedlu. Aj v tvojom prispevku si najprv rozpravala o jedle az potom si spomenula jeho. Mozno to ma svoj dvovod. Mozno ti to pomoze, dufam.

damaxy

Z-uzka dakujem za odpoved.Včera mi nešiel internet,takže až dnes večer som sa dostala medzi vás.Vieš Z-uzka ked píšeš ako si tvoje telo vzala rodine na pretras,aj ja som mala podobné.Hovoril len jediný člen z rodiny,že mám krivé nohy.Ja som mu to verila dlho dlho a poviem ti,že som sa preto trápila.No minule mi jedna kamoška povedala,ty si mala také krásne vyšportované telo a tie nohy,vypracované svaly.No nemohla ma stretnút skor?Mohla som to svoje telo ukazovat.Teraz sa už nedá,ale ukazujem a maskujem kde tu čosi.Nebola som duševne silná a preto som podlahla jednému vytrvalému kritikovi.Takže ak sa poučíte z mojej škody budem rada.Tolko rokov až nedávno som našla silu a dala mi ju ku podivu duševná choroba.Možno je to aj pre vás cesta ako sa postavit na nohy a mat zdravú hlavu.

Alternativa

Ahoj dievcata,
to bol ale hicovy den.
Kiky, vidis, ze je vela situacii a chorob, pri ktorych sme bezmocni, hoci vzdy vieme telu pomoct zabojovat. Pri PPP jednoznacne. Dufam, ze ockovi sa stav zlepsuje. Vies, aj ta zmrzlina s maminou...ved mama potrebovala s Tebou byt, to sladke si tiez jej nervy ziadali. Takze ziadne vycitky, ba naopak, pochvala. Ved si to urobila pre svoju mamu. Ta zmrzka nemusi byt tvojou kazdodennou kamoskou, no nie?
Vrr, Tvoje reakcie a myslienky sa mi fakt velmi pacili, si bezvadna. Ale vies, navrhovatel musi predovsetkym sam dohodu dodrzat :o). TO DOKAZES, viem. Aky bol Tvoj dnesny den?

kiky

Z-uzka: trošku s oneskorením ti gratulujem k tvojmu úspechu!!Ja som verila že to dokážeš:)vôbec som nepochybovala..
Tak s výletu som už doma..bolo tam fajn...síce mi to kazilo večné kontrolovanie toho kto koľko zjedol a či som nezjedla viac ale páčilo sa mi tam. Ani by som nemala až také výčitky z jedla ale dneska ako som prišla domov mama mi okolo osmej večer dala bagetu a potom ma vytiahla na 3 kopce zmrzliny s čokoládovou polevou a orechmi..takže momentálne mám brutálne výčitky:((Stala sa však horšia vec..moj otec je v nemocnici..včera sa mu niečo stalo a musela prísť záchranka...dozvedela som sa to až dneska večer a položilo ma to..:((
Minetka: diky že si na mňa počas výletu myslela..

Majte sa tu krásne..

miška

Z-uzka
čau Zuzka ja to nedokažem bez merania sa a hlavne teraz ked priberam.Musim to sledovať aby som nepribrala do extremnych rozmerov hhahaha.že by som sa týžden nemerala tak to nedokažem.Maximalne tri dni.Neviem,že prečo som pribrala hlavne na bruchu.Brucho som pred tym nemala aj ked som mala viac kil.Zuzka som rada,že ťa prijali,gratulujem ti.Ti si určita šikovna a inteligentna takže tu školu zvladneš.škoda,že ja som zdruheho konca Slovenska ako ti,všimla som si,že sa tu aj s niektorimi stadial aj stretla.Ja teraz nemam velmi skym chodiť niekam von,lebo kamaratka je a bude aj niekolko mesiacov na psychiatrii,druha zase cestuje na dva mesiace preč a dalšia vela pracuje,takže nebudem ani môcť skym ísť na kúpalisko.Aspon,že to stredisko bude,ale aj to medzi julom a augustom bude mesiac zatvorene.Takže ja leto budem mať na prd.U nas bola dneska poriadna burka neviem ako u vas.Ja ti prajem tiež pekný týžden papa.

Alternativa

Cau Vrr,
ta prezyvka je pre mna milo osobna, dik autorka :o). Uz som aj rozmyslala prevziat ju. Ten den usmevov je dobre naplanovany - usmev je u mna aj vdaka tomu lososikovi, ktory Ti odovzdal vsetku vyzivu, co Ti patri, super. A z neho nepriberies, to mi ver. Ak sa da, zarad si ho kludne casto - u mna by to bol problem s peniazmi pri castej kupe. A spanok je tiez dobry na tie nase nervicky. Myslim, ze dnes ides zit, ved je piatok. Pekny vecer a nebud dlho. Koho som Ti pripomenula? Ved to hovoria asi vsetky mamy, tak pa.

vrr

alti:D to bol moj vymysel:)
hej o tom case co si pisala ze spinkam som bola domenko a varila si lososa. az potom som sla spinkat a zobudila sa teraz:) dlho som nemala vyzivnu latku typu nieco ako meso ktore nejem, cize ani rybu i ked ryby jem. tak som si povedala ze je dnes cas ked sa tak usmievame(rano som si tuto temu blogla ale nechcelo sa mi pisat) a spat som sla aby sa ten losos vstrebalisto vies ako by to dopadlo inak:)
vlastne neviem ake vitaminy obsahuje, ale snad nieco co v ovoci keksoch rohliku a syre nieje. dufam.