Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Tak si to upresnime. Jasne, ze aj ja som mala aj mam predstavu napr. krasneho muza. Ked prejde okolo, tak ho vnimam. Ale v momente, ked zacne komunikacia, vnimam cloveka cez slova a nie napr. krasne oci. Ale ked ich ma, tak ma bodik navrch :o)

vrr

to je zaujimave, asi si bola alternativny hippiek:) to co ta na cloveku zaujime je vacsinou ten vyzor, az potom ho spoznas lepsie.

Alternativa

A vies Vrr, ze obal ma naozaj nikdy prilis na nikom nezaujimal? Ani za mladych cias :o). Ale povravalo sa, ze som s mojim obalom nemala dovod mat problem :o).

Alternativa

Teraz nahlas lolujem, v IBM nepracujem lol. To mal byt BMI, alebo tie pismenka su aj takto poprehadzovane? Vlasy mam teraz polodlhe, vrch kratsi.

Alternativa

Aha, takze obal. Ten pre mna uz vela rokov nie je podstatny, na nikom. A mozno preto nemam problem hovorit o mojom veku, o nadvahe /nie az katastrofalnej :o)/ pri mojej vyske 160 cm. Ako som napisala v teme IBM ako LUSK, ja fakt nepoznam svoju hmotnost ani IBM. Cvicim tak 2-3x do tyzdna- fil ball, Pilates, kalanetika, trochu aerobiku- uz vsetko primerane veku :o).Farba vlasov sa pohybuje od orieskovej do blondavej doplnenej melirmi. Nenosim ziadne sperky /ani obrucku, hoci som vydata/ okrem jemnuckej retiazky z bieleho zlata, co mam od mojich rodicov. To je o obale. nema co skryvat, som uplne obycajna zena.

Alternativa

Vrr, tomu sa povie trafit klincek po hlavicke - myslim tym postreh pre Kiky.
A ping pong? Ved tam sa sem-tam zasmecuje a napokon jeden vyhra. Tak to medzi nami dvoma neplati :o). A ako vyzeram? Zeby ako Tvoja mama? Niekedy mam pocit, ze mam cosi s nou spolocne. Napr. ja sa tiez dcer nepytam, kedy pridu vecer domov, mam tiez dve milujuce {aj mna, aspon dufam/ dcery. Kludne prejdem aj k popisu mojej fyzickej schranky.