Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Z-uzka: dneska som sa bola kúpať s tým spolužiakom,kamoškou a jeho kamarátom..bolo fajn až na to, že ja vôbec nie som ten typ čo sa tád vo vode potápa(ani to neviem),robí stojky a nechá sa špliechať.Proste radšej len tak plávem..takže som sa tam cítila ako idiot..aj si to o mne museli myslieť..ale to je jedno..okrem toho sa mi to páčilo..len som sa spálila..
Ocino je doma ale v pondelok ide na nejaké vyšetrenia a asi ho čaká operácia..navonok vyzerá zdravo ale vo vnútri je to asi inak
No to papanie..snažím sa ale momentálne som so seba sklamaná..neovládla som sa a na večeru som zjedla úplne plný tanier krupicovej kaše aj keď som bola dávno sýta..toto sa mi stáva často..buď jem málo alebo sa prejem..No ale radšej nech mám plné ako prázdne brucho nie?
A ten účes?No najlepšie keby si si ho sama pozrela, ale je to asi tak že navrchu hlavy mám fosť zostrihané vlasy a zase spodné sú dlhé..no..veď možno raz uvidíš..ale mne sa veľmi páči:)
Uff..dúfam že som ťa neunudila..ty si sa ako mala?Vyšla ti sobota?

miška

Z-uzka
Super som rada,že kamarátka žije.A ako sa maš? Už sa cítiš lepšie?.Podarilo sa mi zhodiť kila.Robim si taký šalat na večaru.Dávam si donho papriku,pardajku,uhorku,olivový olej ,trocha soli a cokru,ešte tam nakrajam sir a dam do toho bieli jogurt a strašne mi to chutí.žaludok mi to naplnilo aj som pri tom zhodila.

miška

Z-uzka
Je mi ľúto,že čo sa ti stalo.Tí revizori na tých si treba dávať aspon u nás dosť pozor.Chodia často.Ne viem ako by som ti teraz pomohla,aby ti bolo veselšie,ale budem na teba myslieť.A z dlhmi by ti rodičia nemohli pomôcť ?a potom by si im to postupne rodičom vraciala?Možno je to blby nápad,ale skús sa ich aspon na to opítať.Alebo súrodenca nemáš?.Skúz sa o tom porozprávať so psychiatričkou,alebo psychologičkou o ktorej si vravela,že je zlatá.
Skúsim ťa teraz aspon trocha rozosmiať dneska som ten 3 BIT mala.Poslednú dobu mám ho často a dám si aj nový druch 3 bitu.Som rada,že si na mna myslela ked si ho jedla.Ešte jem v lidl čokoládu miešanú s Bielou,len názov ma teraz nenapadá.Ja ti držím veľmi pästički.Budem na teba myslieť a hlavne sa drž papa.

zuju

Z-uzka: Aj ja som chcela ist na ten seminar ale uz asi nesiham. 1.8. som mala nastupit do Pezinka, ale Mago odchadza z kliniky, tak to bude zbytocne. Bol pre mna velkou oporou, nasli sme na terapiach veci, o ktorych stale treba kecat. Ak inac?

Z-uzka

kiky
Vyzerá to, že bude pekne a to slniečko bude predsa len sivetiť, tak šup na seba plavky a honem k vode :)) Ozaj a ako vyzerá ten účeš, len trošku ho opíš, nech si ho predstavím.. Uf, aj ja by som mala ísť ku kaderníčke.. A ozaj druhé zmrzlinové stretnutie s tým spolužiakom sa nekoná, hm?? Pekný dník, poriadne slnečnú kúpačku a opaľovačku, papa :-))

Z-uzka

adonis
Hehe, ďakujem za povzbudenie.. Takže malá alterantíva?? No naša veľká alti má asi konkurenicu :)) Ale nie, robím si srandu.. Aj ty si ako taká alterantíva 2 :-)
Už sa cítim o trošku lepšie, ale stále to nie je ono, stále mám hlavu nafuknutú ako balón zo všetkých problémov, ktoré nie a nie odísť z tej hlavy :(( No dúfam, že sa v najbližšej dobe polepší, odvíja sa od toho dosť podstatných vecí.. Tak maj sa krásne, prajem príjemný, slnečný, usmiatý víkend :)) Papa...

Z-uzka

kiky
Jejo, ďakujem za opýtanie.. Už jej je o trošičku lepšie, len stále vyvádza :(( No supiš, som rada, že máš radosť z účesu, určite si veľká kočka :)) No to aby som si ťa konečne už omrkla.. Teda vlásky, hihi.. Aj ja dúfam, že bude pekné počasie, dnes zas hlásili, že bude 32 stupňov, tak som zvedavá.. Snáď to výjde aby si sa mohla ísť kúpať.. A Kika ako ti to ide s papaním?? A ako je ocinovi?? Tak sa drž a prajem prekrásny víkend, papa, dobrú nocku :-))

kiky

Z-uzka: dala som sa ostrihať..najprv som sa bála, že ako to celé dopadne ale je to super,kaderníčka mi spravila skvelý účes:))
Dúfam že zajtra vyjde počasie, fakt by som sa chcela ísť kúpať..
A ako sa má tvoja priateľka??Je jej lepšie?