Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

Z-uzicka, som rada, ze ta Tvoja kamaratka zije, aj ked...nemozes si vycitat, ze si jej nepomohla. Asi by to nebolo v silach nikoho, keby sa rozhodla naozaj a skutocne skoncovat so zivotom. Nemozes stat za chrbtom kazdemu, kto ma problemy, aj keby si velmi chcela a viem, ze si taka povaha. Len je rozdiel, ked pomahame a mame z coho (napriklad financne) ale pomahat citovo, ked nase city si robia, co chcu, ked nasa psychika tancuje raz hore, raz dole...vycerpavas samu seba a Ty potrebujes vela vnutornej sily. Premysli si realne, ako a kedy a komu mozes pomoct...Neber to v zlom, chcem Ti dobre:)

gabina

Z-uzka, samostatne byvanie by som brala ako nieco...uzasne. Ako vyzvu pre mna samu, ako vyzvu, ponuku ukazat, ze som dospela a viem sa postarat o seba, o svoje zalezitosti a o svoje povinnosti. Nie vzdy to ide ako po masle, ale to ani takym ludom, co byvaju samostatne (bez rodicov) uz niekolko rokov. Raz to ide lepsie a raz horsie. AKO V ZIVOTE. Raz si hore a raz si dole. Je lepsie byt na to pripraveny, ze mozu prist aj pady ale poddavat sa tomu vopred, pochybnostiam a zlym myslienkam...to nema zmysel...Drzim Ti palce!

magalanes

Kocky prosim vas netrapte sa pre vase postavy. Ste zlate take ake ste, nechcite za kazdu cenu schudnut. Je to vyplod chorych hlav ze baba musi byt tenulinka a stihla. Ked taka je "prirodzene", budiz, ale ostatne sa netrapte a budte same sebou... ste pekne a pritazlive take ake ste.

adonis

Dobre rano ,vsetky pozdravujem a prajem prijemny den plny usmevov a malych uspechov. Kazdy den v zivote nas vsetkych je iny,vsetko sa meni,jedno konci druhe zacina.Nic sa identicky nezopakuje a preto treba mysliet na vsetko pekne co pride. Problemy -tie budu tiez ale riesit ich budeme vtedy,az nastanu a nie si ich privolavat dopredu a riesit. Naco. Ved dnes bude urcite krasne, tesme sa z toho co je a nemyslime na cierne chvilky. Zajtrajsok mozno uz vsetko zmeni,stretnete a prezijete nieco pekne a pridu nove a nove moznosti. Len treba byt zdravi a plny optimizmu. Hor sa do toho. Prajem vam vsetkym vela pohody a sil na ceste ku stastiu a spokojnosti.
Novy uces, nove byvanie -perfekne .Aj malickosti aj splnenie snov ma velky vyznam .Drzte sa a pekny den.

Z-uzka

alternatíva
Dobré ránko! Ďakujem hneď z rána za milé slovká, také vždy potešia, no práve sa odoberám do práce, takže nič moc.. Mám strach, že opäť nebude klient, čiže nebude výplata a čiže nebude podnájom :,((
Drž mi prstičky, nech sa mi už konečne aspoň tento týždeň darí v práci, veľmi by som si to priala..
A s tou kamarátkou, je mi smutno za ňu, teraz je v sanatóriu v Nemecku, čomu som aj trošku rada, lebo dúfam, že tam jej dokážu viac pomôcť, no trápi ma, že je tam nešťastná, ale to asi vzdoruje len tá choroba.. Snáď sa jej polepší :)) Tak prajem pekný dník, veľa slniečka v ňom, ale aj chládku, hihi, papa :-)

Z-uzka

el.vi
Ahoooj :)) Juj, taká som rada, že ťa opäť počujem, teda vidím písmenká :) Prepáč, že som ti vtedy neodpísala, no nevedela som čo povedať sama sebe, zo všetkého som nejaká zrujnovaná :,((
Si milá, že mi chceš pomôcť, no s tým všetkým sa budem musieť popasovať asi sama.. Aj keď neviem ako, no skúsim vsadiť na slová alterantívy..
Je mi naozaj ľúto toho Ing., veľmi som ti to priala, zaslúžiš si pokračovať ďalej, s tým odvolaním, to je skvelý nápad, tiež by som to tak riešila..
Si chorá?? Teda, v takom teple nič moc, dúfam, že čoskoro budeš fit, papaj veľa ovocia, vitamínkov, zeleninky.. a táák, však to už asi vieš :))
Tak veľa šťastíčka v práci, drž sa tam, a hlavne teraz veľa zdravíčka a úspechu pri odvolaváni, dávaj na seba pozor, papa :-))

Alternativa

Uz som si prispevky presla. Ste zlate a je dobre, ze hovorite o svojich bolackach.
Dievcata,
Z-uzkina kamaratka aj mna velmi trapi. Verim, ze sa aj ona pouci, ale hlavne je to velke, hoci prilis krute, poucenie pre nas. MUSITE ist do boja proti PPP cez PSYCHIKU, urcite. Kazda ma tu nitku k uzdraveniu zacinajucu niekde inde. Z vela % je to zvacsa rodina. Ale nikoho neobvinujte, rieste len seba. Aj ostatni musia svoje problemy riesit sami. Mozno to znie tvrdo, ale je to tak. Ked Vy budete zdrave, dokazete pomahat inym - vzdy len do takej miery, aby Vas to nezranovalo.
Misa,
ten salatik je vyborny, dnes si ho spravim. Ved nikomu sa neziada jest v tomto teple, ale ovocie a zelenina - to je to spravne hlavne v horucavach. Prave odtrham bobulky cervenych ribezli, takze sup kazdej tanierik altipostou.

Z-uzka

zuju
Bola som tam v roku 2004, tuším v septembry, či októbry.. Ale bola som tam len 3 týždne, viac som nevydržala, vôbec sa mi to tam nepáčilo :,((

Alternativa

Prajem Vam vsetkym dobre rano a tym dlhospacom rovno pekny den /to je asi osobny pozdrav pre Teba, Vrr :D/,
zatial som pozrela Vase len posledne rozhovory, ostatne si pozriem postupne, urcite vsetky.
Z-uzka a vsetky dievcata,
nas kazdy den je plny cohosi, co nevieme predpokladat. Nezatazujte sa obavami, co nam prinesie. To je znicujuce, ak sa tomu oddame. Tesme sa z toho, co je teraz, co si planujeme. A problem budeme riesit, ked pride.
Z-uzka,
to je super krok, to osamostatnenie s byvanim. Zober to ako zaciato noveho a lepsieho. To, co v sebe "pestujeme", to aj vyjde. Takze zacnime den bez negativnych myslienok typu "co ak TO nezvladnem a je jedno, ci financie, PPP, vztahy". My predsa vsetko zvladneme, ved sme celkom normalne bojovnicky, vsak? A zvladneme TO vtedy, ked sa problem objavi. Zatial zime tak, aby nemal ani malu pricinu nas "navstivit". Pa

el.vi

Z-uzik, mrzi ma co sa ti vsetko prihodilo, ...je to hrozne ked sa nam rucaju sny co su uz uz na dosah...a este horsie ked nemame ako zasiahnut, ..mrzi ma to s tou pracou, ...aj s tou kamaratkou a vobec vsetkym, ...a dufam ze sa to vsetko nejako napravi, ..ako by som ti mohla nejako pomoct...?

hm, ja som tie primacky nespravila, ..tak ze co sa toho tyka tiez nic moc,mi to vela sebadovery nepridalo...ale urcite sa odvolam :o))
...a som teraz navyse aj chora, ale do roboty musim, ...ale aspon mam kam vypadnut...:o)

Kiky, :o) jej novy uces?..no to je super :o) to potesi, hlavne ked sa podari :o) co sa tyka vody, ja z nej mam fobiu...tak ze ked nemusim, ani do nej nelezem ...a krupicova kasa?..to bolo jedno z "jedal" na ktore som sa obracala po mesiacoch hladovania, ..to ze nevies kedy dost je normalne, ..ono postupne, ked zacnes verit jedlu a sebe, zistis kedy prestat, ale musis sa naucit pocuvat hlas svojho tela a nie vycitky...to pride :o)