Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

Z-uzka: drzim prsty aby ti to vyslo.Ja dnes strasne jem, ale to je tak ked vynecham pravdielnost. Mago bol pre mna sympaticky ale nie jedinecny

Z-uzka

zuju
No na Maga neviem prečo ale leteli takmer všetky baby, hmm, neviem čo na ňom videli?? Môj typ to teda nebol.. :) A ani po stránkach porúch príjmu potravy, tak v tom pomôcť tiež nevedel.. Ale tak nedivím sa, tieto choroby sú veľmi záhadné a komplikované, len máloktorý doktor to dokáže ako tak pochopiť..
No a ten životný krok?? Neviem, či to môžem takto oficiálne povedať, lebo stále sa bojím, že sa niečo dokašle a nevíjde to, že to zakríknem, a to by som si veľmi vyčítala, pretože po tom moc túžim.. Tak teda od augusta by som sa mala odsťahovať do podnájmu s dobrou blízkou kamarátkou a ešte s jej dobrou kamarátkou.. No a k tomuto všetkému, teda k úplnému dosiahnutiu tohto cieľa mi stojí v ceste veľa prekážok, kde tou najväčšou sú financie :(( Len sa modlím a dúfam, že sa mi v práci začne dariť..
A tebe sa ako darí?? Už si si našla nejakého iného lekára??

Z-uzka

kiky
Juj, Kika a ty že mi nevieš pomôcť?? Vieš ako si ma potešila tvojim príspevkom a vyčarila ten úsmev na tváry :)) Naozaj veľmi si vážim tvojich slov, tvojej úprimnosti a náklonosti.. Aj ty si zlatúšik :)) Hreje ma pri srdiečku ak môžem niekomu pomôcť a vytvoriť si s ním nové pekné priateľstvo.. :)) Už sa teším na našu kúpačku a uvidím aj tvoje new haar, hehe.. Mohli by sme sa predbežne dohodnúť na sobotu, hm, čo ty na to?? A možno sa k nám ešte niekto pridá.. Pekný večer, papa :))

kiky

Z-uzka: diky za povzbudenia, fakt som ich potrebovala:)
Mrzi ma že ti nedokážem pomôcť, niečim ti zdvihnúť náladu aby si nebola taká smutná..aj ja som len balík nešťastia..nie je to fér, že ty baba ktorá nám tu všetkým pomáha,je milá,proste niet zlatšieho človeka má také trápenia a život je k nej taký krutý. ty si to vôbec nezaslúžiš..nemôžem ti dať to čo by si si skutočne zaslúžila...ale MÁM ŤA RADA,V2MI MI POMÁHAŠ a ĎAKUJEM ti za to že tu si..pre mňa aj ostatné baby..
Usmej sa!Prajem krásny deň

Z-uzka

Miška
Ďakujem ti, že sa mi snažíš pomôcť nájsť vhodnú alternatívu ako zlepšiť moju finančnú situáciu, no mne by rodičia asi ťažko požičiali, pretože sami stále tvrdia, že nič nemajú.. A ja by som to od nich asi ani nechcela. A ver, že s mojou psychologičkou by som sa teraz veľmi rada porozprávala, mám v sebe tisíc konfliktov a otázok, ktoré neviem, alebo sa bojím vyriešiť.. Potrebovala by som ju ako soľ, len žiaľ je na dovolenke a sedenie máme až na konci mesiaca :(( Hehe, ten nový 3Bit som skúšala dávnejšie tiež, ale ten klasický je podľa mňa lepší, no a tú čokoládu z Lidla nepoznám, ale asi je dobrá, keď ti chutí.. Ja som si dnes dala trochu z takej novej Milka čokolády. Je biela a plnená extraktom zeleného čaju a limetky.. Mmm, veľmi chutná, teraz v tých horúčavách aj osviežujúca.. Tú ti úplne najsamviac odporúčam, nebudeš ľutovať :-)) Miši a ten šalátik je skvelý nápad, ja ľúbim tiež veľmi šaláty, výborná voľba, zelenina je zdravá, obsahuje veľa významných prvkov a vitamínov pre naše telo.. Občas si môžeš skúsiť urobiť len taký zeleninový vývar-polievku, iba nechať vyvariť čerstvú zeleninu, môžeš potom pridať aj trošku cestovín, to máš tiež veľmi ľahké a zdravé, a prečistí ti to črievka.. Ale netreba zabúdať papať aj ovocie, celozrnné výrobky, či ryžu.. Všetko je veľmi diéte a zdravé. Tak sa zatiaľ drž, prajem pekný a úspešný nový týždeň, papa :-))

Z-uzka

kiky
Nič si z toho nerob, že nie si expert vo vode, to sme dve, hehe.. Ja sa tiež vždy len tak nejak ponevieram, čvachtám a to je asi všetko.. Ja mám totiž strach z hlbokej vody.. Keď som bola malá, raz som sa takmer utopila, zamotala som sa do rastlín a odvtedy sa bojím.. A možno k tomu prispelo ešte veľa iných aspektov, napr. rodinné prostredie, výchova.. No kto vie.
Takže sa nemusíš cítiť vôbec trápne, nie si jediná a tiež každý je iný, ako by to vyzeralo, keby všetci boli rovnakí a stojkovali vo vode a pod.. No na zbláznenie :))
Aj keď sa mi to asi ľahko píše, poznám ten pocit, ja sama sa v poslednom období toho jedla nejako obávam, no z tej kašičky si nič nerob, kaša je ešte k tomu tekutej konzistencie, takže žalúdok ju spracuje rýchlo a ľahko, bez väčších komplikácii. A hneď na druhý deň na kupku si to spálila.. Veď takým celodenným výletom k jazeru, opaľovaním, občasným čvachtaním človek tiež veľa spáli, pretože aj keď sa to nezdá, človek je aktívny, však sama určite dobre poznáš, že vždy keď prídeš z kupka, tak si unavená, chce sa ti spať.. Pretože organizmus je vyčerpaný a keby nič nerobil, tak by vyčerpaným nebol.. Veru aj pri takej opaľovačke človek spaľuje.. Tak ti prajem príjemný zvyšok nedeľe, ešte krajší nový týždeň a drž sa zatiaľ, papa :-))

Z-uzka

zuju
Si zlatá, ďakujem za opýtanie, no o nič lepšie to nie je :,(( V poslednej dobe ma zachvátil akísi panický strach zo všetkého.. Sama neviem, kde sa to vo mne berie.. Asi to bude tým, že čoskoro plánujem urobiť veľký krok vo svojom živote a ten strach, depresívne stavy, úzkosti vyplývajú z toho.. Akosi sa to na mňa začalo všetko valiť a už nevládzem :(( A tebe sa ako darí?? Takže ty si mala ošetrujúceho lekára doktora Mága?? Aj ja som s ním mala raz rozhovor a úprimne, veľmi mi nesadol.. Ale koľko ľudí, toľko chutí, ako sa teda vraví, nie?? Tak sa drž, prajem veľa šťastíčka a pevnej vôle, papa, pekný nový týždeň :))