Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

misha ale aj tak si myslim ze si tucnejsia ked si to aj sama napisala. Ja myslim ze aj BMI 17 je dost! Nechces schudnut? Pomozem ti! Uz nebudes na sebe mat tuk. Budes pekne stihla.

misha

Simi, prečo? Nerada pisem svoju hmotnosť, strašne sa za to hanbím, a teraz som aj pribrala:-( Je to pre Teba moc dôležité?

misha

leijlinko, aj Tebe krásny dník a uži si ho s dcérkou...drž sa!!!!

Gabinko, keď ja mám pocit, že ležím už na samom dne...už nezaberá ani žiadny cieľ pre vyzdravenie:-( Nechcem to tu rozpisovať:-( Akoby som ostala apatická...akoby mi bolo všetko už jedno, aj to, či zomrem:-(

leijla

Mishka, čítaš ten posledný príspevok, ktorý si napísala mne??? Veď to je úžasne čítať...Prečítaj si to stokrát dookola a musíme sa nad sebou zamyslieť....takto sa plnohodnotne žiť nedá. Tak moje kočky...teraz idem domov a beriem dcérku do mesta na kolotoče...takže musím odolať a usmievať sa na môjho najmenšieho drobca. Zajtra sa znova ozvem....Paaaaaaa a krásny deň prajem

gabina

mishka -
to, co si napisala leijle, bolo krasne...akoby odrzu z Teba hovorila ina baba:-)
Ak denne zlyhavas a zacinas odznova, neznamena to, ze sa nedopracujes ku cielu. Mozno musis fakt spadnut uplne na najspodnejsie dno, mozno naozaj potrebujes klesnut tak dolu, ze sa Ti bude zdat, ze to je uz koniec...musis hladat bod, o ktory sa opriet. Ale bez toho, ze by si to robila aktivne, to nepojde...