Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

simca

Misha napis mi tvoj mail a ja ti pomozem schudnut. Alebo chces byt stale taka tucna?Ty sa nevyliecis nemas na to tak pod, ja ti pomozem byt krajsia.

pišta

Mishka : ), každá z nás ťažšie mení svoje názory. Ale môžeme sa mýliť a tak treba trošku otvorrť priestor aj pre tie druhé názory, aby nám uštrili čas, kým sa nakoniec dopátrame ku nimi sami. (som si istý, že časom aj Simca zmení názor...)
Tak sa neboj trošku sa pozrieť (na seba) aj z iného pohľadu, na aký si zvyknutá.
Leto praje všetkým. Aj tebe. Napíšem o tom viac dnes alebo zajtra.
Maj sa : ))

misha

Pišta, ďakujem, si zlatučký...ale tá Simča má asi pravdu, a ja to naozaj aj vidím, že som taká...:-(
Gabinko, môžem sa Ťa niečo opýtať? Ale tu nie:-(

zuju

Ahojte je mi na nic, prave som sa opatovne chytila s mamou. Vobec ich nezaujimaju moje problemy, to co citim. Spomenula som ze mam vybavenu posilnovacku v Pezinku, zacala vykrikovat, ze si nikdy nikoho nenajdem lebo chodim po psychiatriach, ze na co sa liecim 10 rokov, co robia ti lekari... Obvinuje vsetkych len nie seba. Zobrala som liek na ukludnenie, prezrala som sa a pijem senny caj. Blba kombinacia o? Moji vobec nerespektuju ze mam bulimiu, u nas sa furt je, furt nakupuje, otec mi minule priniesol klobasu pred nos do postele, aby som videla aku dobru kupil. Hovorim vinny su len ja a lekari, cih nezaujima ze ja sa mozem vyliecit, sice v nasej rodine nie, ich zaujima jedine to aby som navonok bola najlepsia.

pišta

Ahoj, Misha : ). Idem okolo a tak mi dovoľ napísať ti taký normálny názor normálneho chlapa.
Ak máš BMI Index okolo 17, tak určite nie si tučná, skôr naopka, potrebuješ kus pribrať.
Normálny chlap chce vedľa seba ženu normálnej veľkosti, hmotnosti, normálneho správania – skrátka takú, čo sa mu bude páčiť. (nehovoriac o tom, že bude zbožňovať jeho a on zase ju...:)
.
Obliny, vlastné ženskému telu od prírody, patria ku žene. A ako mojich „“súkmeňovcov“ poznám, tak to sa páči asi tak 99, 9999% chlapom.
Ak chceš teda mať xalana, tak je to dosť jasné, čo s tvojim BMI Indexom... : )))