Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

tato choroba je aj tak len vedlajsi symptom niecoho ineho. predtym nez ste do toho spadli ste depkarili, mozno sa rezali, pili, bohvie. pseudochoroba

zuju

Caute kocky,
misha: uz zasa umieras... ja uz ti prestanem pisat sms-ky...
minetka: aj ja som z vychodu
w- dik napisem ti mail, chcela by som vediet viac o tvojom pripravovanom projekte, tiez sa snazim pomoct

w

pre vsetkych:
dokonalost je len subjektivny pohlad. Pre kazdeho je dokonale nieco ine. Co je dokonale skutocne pre nas? Co keby sme si cez vikend robili nejaky zoznam a potom hladali tie hodnoty v nasom okoli? Nie je to prijemna zabava na uprsany vikend:)? Ak sa vam bude chciet, mozeme sa o tom porozpravat, hm?

w

minetka:
mozno by ta prekvapil. No je to na tebe. Ty musis mat pocit istoty v nom. Hlavne, ze ti je aspon pri boku. Mozno to raz povies a padne z teba obrovsky kamen. Nebyt sama je v tomto pripade velke polepsenie. Hlavne sa ale usmievaj a mozno napokon prides na nejaky napad:) hlavne sa drz a aj ked to nepojde, moze to ist dalsi den..pekny dnik prezi

dejna

lejla, veď to by som aj chcela, ,len doma samu ma cvičiť nebaví a kamarátky nemám, sem tam ideme po robote s kolegyňami na kávu, keď oslavujeme, ale ináč nie. Všade chodím sama. Keď je príležitosť, sama idem do kina, bola som raz aj v divadle sama. Keď som bola na materskej, bolo to také neúnosné, že som sadla do auta aj s malou, len tak sme šli do mesta, sedeli sme na pešej a kŕmili holuby. Bola som šťastná, že som medzi ľuďmi. Možno sa ukážem v nedeľu v nejakom kine, pôjdem na pirátov z Karibiku, lenže to mi veľmi nepomôže, viete ako strašne ľúbim pukance zapíjať colou?
V pondelok napíšem ako som dopadla.
Ahojte.