Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

miška tak tomu ver:) s tou depkou to je jasna vec, posledne co by clovek robil v ozajstnej depke je trepal to niekde na nejakom fore.

miška

misha
Velmi ťa nepoznám,ale prečo chceš zomrieť?Niekto ti ubližuje?Maš dajaký problém?Môžem ti nejako pomôcť?

miška

Pre ostatných
Niekto tu má podobné meno ako ja.Vravím Vám to preto,aby ste si nás neplietli.Ja sa vždy píšem pod menom miška a misha je niekto iní.Píšem to preto,aby ste si nemysleli,že som to ja čo umieram.Som O.K.a aj ked aj ja mávam chud na samovraždu tak to tu nedáavam,lebo vtedy som pod silnou depkou takou,že na nič nemam chuť a nezapínam vtedy ani počítač.

miška

Alternatíva
Prepáč,že som sa dlho eozvala.ale dakedy som v takom stave,že nedokážem.Som rada,že na mna myslíš.Ja neviem či mám ešte PPP,alebo som ztoho vonku.Začala som zase chudnúť.Využila som to,že rodičia boli týžden preč,takže ma nemohli kontrolovať.Každý den sa vážim.Zistila som,že BMI mam podpriemerne-podváa a to ma teší.Chcem zase schudnúť.Ja nemôžem nechcem vyzerať postaou normalne a neviem prečo.Ešte nieje čas,ešte nemôžem.Ja proste chcem vyzerať chudo a neviem prečo.Dakedy chcem aby ludia videli,že vyzeram ako anorektička,ale nie preto,že by som chcela zaujať,ale akoby sa v tom skrývalo niečo vážnejšie,akoby sa v tom skrývali iejaké rany.

kiky

Ahoj..zase mám krízu zo svojej osamelosti..ale fakt už neviem kde hľadať nových priateľov..a ako keď mám v hlave stále len to debilné jedlo..:((
Som sa trochu vyrevala mame ale aj tak jej ešte nedokážem všetko povedať...

vrr

vsetci sa na toto forum s prepacenim vyehm ...abo su na dovolenke bohvie. ale asi sa na toto forum vyehm aj ja takze sa tu majte krasne

vrr

akoze co ine nam ostava, ved humor je solou zivota:) ostava nam este kvetinka, travicka, luka, telka, ponozky, kamarati, plechovka, a vela vela inych veci:)