Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

budem tu lea o hodinu, urcite aj zajtra mail mas. Ja este musim dat podla planu do seba pol litra vody a nic nejest, podla uzdravujuceho planu, a najradsej by som to vymenila, jedla a pila, ale nesmiem

zuju

ale normalne
ppp nie je choroba, ktora sa da vyliecit za tyzden ako chripka, ci zlomenina nohy za par mesiacov. Abstinujem rok, a myslis ze ma bavi, byt stale v strehu, predychavat, revat, nervacit sa ked sa chcem prejest a nemozem? Nedokazem byt v spolocnosti s cudzimi pretoze oni nechapu moju poruchu, a casto cumia na mna preco si podla hodiniek vyberam jedlo, preco nemozem, teda nechcem jest vtedy ked oni chcu. Uz ma nebavi chodit so zositom a pisat si, aku porciu som zjedla, kolko som vypila vody.... Ale ked takto nebudem robit, pride to znova k zachvatom. Strasne by som chcela mat tolko kil co pred rokom, a ta blba vaha ukazuje stale viac, sprchujem, obliekam sa za tmy lebo sa bojim pozriet na seba... Ale musim ist do toho, je to ako diabetik si nemoze dat sladke, bezlepkar nic mucne. Obdivujem kamaratku ktora ma bezlepkovu ako musi bojovat s tym ked si vsetci okolo nej davaju kolace. Urcite trpi. A pokial vy si poviete ze sa to neda, nikdy to nepojde.