BOLA SOM PRIHLASENA, ALE MA TO VYHODILO, KYM SOM DOPISALA. TAKZE VIETE, KTO VAM PISE :D
Ahoj dievcata,
presla som si Vase rozhovory. A ziadna cez weekend nic pekne nezazila. A preco? Ja som vdaka pocasiu dobehla moj 100 rocny deficit v spanku. Joj, az tak dobre. Asi leto je viac o chatach, chalupach, dovolenkach a menej ludi je pri PC. Ja som uz mala tiky Vam napisat, ze ked odchadzate, dajte vediet :D. Ale forum nemoze byt o tom mamickovskom "daj vediet, kedy prides".
Kiky,
hladaj si nejake hobby, ktore Ta zamestna. Len nie varenie, to by si ma nastvala ako 100-rocnu gazdinu. Toho si este uzijes :D. A uc sa pomalicky otvorit sa najblizsim. Je normalne, ak cosi zostane nepovedane mamine. Ale taku mamickovsku barieru by si mala zburat voci psychologicke. Vsetko chce cas...
Lea,
vidis a nielen Ty, co so zdravim robi ta prekliata PPP. Ale da sa z toho dostat, odborna pomoc + Tvoja vola
Misha,
jasne, piseme vsetci sem len vtedy, ked nam to pomoze, do nicoho sa netreba nutit. Niekto napise v depke a niekto ked je v pohode. Tak je to OK a nechajme to tak. Ak chces byt tu, ked Ti je tazko, pis. Len nie vzdy tu clovek niekoho najde - to je forum, rovnako ako chat.
Miska,
som rada, ze si tu. Casto som na Teba myslela. Ides dalej, moja, krok za krokom, bude lepsie. Usmej sa :D Tiez cakam, kedy nam Z-uzka napise aspon ahoj.
Sasenka,
tu hupacku pocitov a stavov musis prehupnut v svoj prospech. Ty budes silnejsia ako PPP. Vlastne uz aj si, lebo bojujes.
Vrr,
mas u mna maly cierny bodik /t.j. zly/. Ved nedala si dovod na lol. Nechcem pochopit to Tvoje "vyehm". Ved kedy si potom zalolujeme? A posrkavas grepovu stavicku prave v tomto momente? Skus si pridat aspon trochu citrona - je viac zasadotvorny ako grep. A stavou ziskavas 100 cervenych /t.j. dobrych/ bodov lol
Zuju,
ked vaha ukazuje viac, zacinas vyhravat nad touto pliagou PPP. Toto si stale hovor a Tvoje podvedomie to prijme. Zacinas pomalicky davat do rovnovahy vsetky organy a aj Tvoju krasu. Vyehm sa na vazenie, predsa telo Ti hovori, ze sa citi lepsie. Tak ho pocuvaj, oplati sa Ti to.
Dievcata, na zaver mala hadanka: co je zvlastne, mozno zaujimave v tomto mojom dnesnom texte? Hmm? Pekny den vsetkym, teste sa z malickosti