Nemusi to byt spustac, ale urcite je to jedna velka brzda vo Vasich krokoch ku zdraviu. Uz len to, ze partneri to nevedia, ani len netusia. A partnersky vztah Vas ocividne nedrzi nad vodou, ale - zda sa mi - prilis casto potapa. Na druhej strane prave Vase drobce su tym najvacsim dovodom, preco MUSITE byt zdrave. Ako dalej...neviem presne, nie som muska vo Vasej domacnosti. Viem, co by som urobila ja:
Velmi huzevnato a zo zaciatku mozno pomalsie tak, aby som nezranovala deti, by som zacala menit hlavne svoj postoj ku mne samej vo vztahu. Upustila by som od prehnanej cistoty v dome, vo dvore, v zahrade, od vzdy cerstvo navarenych hrncov - sem tam sucha vecera nie je predsa problem. Vzniknuty cas by som venovala detom - programu s nimi, santeniu, vychadzkam, rozpravaniu sa s nimi. Isla by som si hoci aj s nimi zabehat mimo dedinu. A pri nich zabudnete na PPP, urcite. A nieco z toho casu by som urcite venovala aj sebe. Zaviedla by som si kazdy den chvilku pre seba - deti by vedeli, ze vtedy sa hraju vo svojej izbe a ja by som si citala, pocuvala mne prijemnu hudbu /napr. relaxacnu/, zatancovala by som si /to miesto fitka :D/, cvicila jogu, alebo len tak dychala "do bruska"- uzasne uvolnujuce dychanie, ucila by som sa napr. anglictinu - Dejna, to sa Ti bude v Londyne hodit :D. Ak by bol doma manzel, tiez by vedel, ze potrebujem byt aj sama. Ak by nakukol, so smiechom by som ho poslala do kelu, ved tu 1/2 hodinku mozu bezo mna vydrzat. Treba si ustrazit, aby ten krok nevyznel voci partnerovi arogantne. A po takej mojej chvilke vyjde z izby celkom ina mamina a manzelka :D. Vyskusajte. Mozno nemusite rozmyslat, co s PPP, ale ako byt sebavedomou a sucasne milujucou partnerkou - navonok take obe ste, ale to vnutro...
Len mi nenapiste, ze u Vas sa to neda. Vsetko sa da, len si to nechajte prejst hlavou. Viete, ze velmi vela zien tymto bojom muselo prejst a aj uspesne presli? A to fakt teraz nehovorim o PPP.