Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Este k tej platnicke: dufam, ze sposob cvicenia mas jasny :o). Jo, holka, uz to nesmies pretazit - a ktoru cast chrbtice mas posahanu?

Alternativa

Ahoj Zuju,
mohla by si sem nieco o tom kurze napisat? Je cez vikendy, alebo korespodencne, co je cielom /hoci tusim, ked Anabell :o)/, kolko stoji, ved vies -.vsetko, co s tym suvisi. A je uzasne, ked Ta odbornici pochvalia. A vobec nevadi, ak ten kurz nesuvisel s PPP :o)

zuju

po styroch mesiacoch zapricinenych zranenim platnicky som dnes bola cvicit a bol to dobry pocit, i ked sa stale pozeram v zrkadle, ale som rada ze znova cvcim a chodim medzi ludi

Alternativa

Vrr,
co sa to deje? predsa sa nenechas vtiahnut do cohosi blbym pocasim. A do Tatier nemozes ist inym spojom? Ved Ta moze niekto cakat na stanici, ak isli autom. A mozno ani nechces tam ist...tak ako, moja?

Alternativa

Jedna z Vas dnes napisala idealnu predstavu - navsteva psychologa s partnerom. Omyl - sedenia so psychologom su len a len o Vas. A pomozu Vam nielen pri liecbe z PPP, ale aj zvladat zatazove situacie dalsich 100 rokov :o).
Kiky,
o situacii doma povedz Tvojej psychologicke na najblizsom stretnuti. Ja viem, ze toto nie je podpora Tvojho uzdravenia /nutit vsetko zjest/. Ale je to pochopitelne, kedze mama vela o PPP asi nevie. Psychologicka si moze zavolat mamu a cestu pomoci jej vysvetlit. Skus ju o to poziadat. Zatial mame kludne opakuj, ze potrebujes jest 5x denne rozumne porcie - ak si bulimicka, radsej mensie, urcite aj ovocie a zeleninu. A ziadne nakupy do zasob. To je pre zasobovacku=mamu narocne, ale da sa to. Bud kludna, aj mama sa musi naucit normalne postavit k PPP a pomoct, nie drazdit a deprimovat.

kiky

w:čo mi choroba zobrala?Moj večný úsmev na tvári,chuť do jedla-to že som nikdy nekontrolovala kalórie ani iné blbosti,zmysel pre humor,záujmy-napr. písala som poviedky a tak,chuť byť s kamarátmi alebo vôbec ísť medzi ľudí..teraz je jediná vec jedlo čo ma zaujíma..:(
Jasne že by som sa rada spoznala aj osobne(ale mám len 15)..
Musím teraz ísť preč ale ak chceš tak mi môžeš napísať na kristyh@atlas.sk ja by som naozaj rada vedela tvoj priebeh choroby, kde bol ten zlom že si sa vyliečila a či ešte aj ty máš tie myšlienky na jedlo?
ďakujem

w

asi by si hlavne od svojej maminy potrebovala trosku pochopenia..potom by sa aj tie porcie lahsie papali, ze? jaj kiky, stale dumam ako by sa to dalo zmenit...hm, ak ma nieco napadne, napisem ti. Skus aj ty popremyslat. Co by to v tvojej mamine vedelo ozivit? odcividne sa o teba ale boji, kiky. preto je aj hystericka.

w

kiky:
rozumiem ti, kiky. Ak by si mala chut, ja by som ta rada spoznala osobne..:) nahodou si velmi sympaticka osobka. Takto cez forum je tiez vidiet charakter cloveka a ten tvoj je velmi mily. Hm, skus porozmyslat a spisat si, co vsetko ti PPP zobrala a potom sa nad jednotlivymi bodmi pozastavit. Mozeme to urobit aj spolu a hladat nejaky sposob ako to ovplyvnit a zmenit, hm? potom mozno pride aj nejaka chut, hm, co ty na to:)? podme sa tak trosku zahrat:)