Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

mija

dejna:
neboj nic, ja som tiez zrala ako svina.doslova.teraz si len dookola opakujem, ze uz je po vikende, vsetko je zasa v normale a mozem sa krotit.radsej pijem vela vody.vsetko je v pohode,uz je po prezieracke, stalo sa a co? idem dalej a hotovo, ved brusko splasne. a okrem toho,dnes idem cvicit...skus to aj ty a uvidis, ze to bude fajn :)

minetka

Dejna, ani ja som to nezvládla, včera...ale dnes myslím opäť pozitívne, neboj, dokážeš to, spadla si,ale musíš vstať a ísť ďalej, podarí sa to, uvidíš...a vpráci musia byť aj zlé dni, ja to poznám, ver mi...ale mne stres vyhovuje,aspoň nemyslím na jedlo...Na víkend zabudni, ide sa dalej, zvádneme to,ok?

dejna

Ahojte, ja som prežila úplne strašný víkend. Nebolo to o ničom inom ako o jedení a vracaní. Denne aj osem krát a začalo to všetko v piatok. Jednoducho som sa neovládla, keď tak všetko rozvoniavalo a ja keď začnem jesť, neviem kedy prestať. Preto mám dnes totálnu debku, pocity viny. Jedlo nechcem dnes ani vidieť. Mám totálne nafúknuté brucho, chodím na záchod od rána a nič zo mňa nejde, asi to je všetko už vytrávené a ja som o min. o 5 kíl ťažšia. Je mi zo mňa zle, nenávidím samu seba a aj moje nechutné telo. V práci sú tiež stresy, konateľ mi dáva pocítiť to ,že odchádzam z firmy. Neviem ako to dnes vydržím. Napíšte mi, že aspoň vy ste to cez víkend zvládli. Nech začnem opäť veriť, že sa to dá.

minetka

Joj, Kiky, ten musí byť zlatý:-)) Tá kniha...je tam aj o bulímii?Lebo ja strach z jedla nemám, práve naopak:-(((

kiky

Alternativa: kocúrik je čierny, má biele bruško a biele labky. Aj pod nosom má biely fliačik:) Má už tri mesiace takže je väčší ako som povodne chcela ale je zlatulinky.Pomaly si zvyka ale celú noc mňaučal tak sme sa moc nevyspali:)

minetka: tak za teba pohladkam Salema tak sa kocurik vola:)

Fakt si skuste kupiť tu knižku STRACH Z JEDLA. Su tam veľmi dobre veci..aj mama sa zmenila odkedy to číta..

minnetka

Pridala som si "n" v nicku, lebo nemám čas na prihlásenie...Alti, to bruško je možno kvôli Helicobacterovi pylori, kamoška lekárka vravela, že je to jeden z prejavov...gastroenterolog mi dal trojkombináciu liekov, tak snád zaberie...A ďakujem, opýtam sa na to potom Pištu..Ale ja sa pomaly ani vody nemôžem normálne napiť, aby to bruško nevyzeralo ako v siedmom mesiaci..

Alternativa

Minetka,
jasne, ze budes zdrava. Kazda hodina, den, tyzden bez prejavu PPP pracuje pre vase zdravie, dievcata. Ved PPP nie je angina, odchadza veeeelmi neochotne, ale da sa poslat do horucich pekiel :D. O zakopnuti neuvazuj a nevracaj sa k nim. Neviem, ci to nafuknute brusko je Tvoj subjektivny pocit, alebo to robi nejaka kombinacia jedal. Uz by sa pomaly mal vratit Pista. Skus sa ho na nafuknutie opytat napr. v teme BMI ako lusk alebo v novej teme.
Kiky,
Ty uz svojho kocurika hladat nemusis, to malo byt hladit :D

minetka

Ahojky, jéj, Kiky, to je super, ja zbožňujem mačičky :-)
Môj víkend bol taký..v sobotu som bola cvičiť, a normálne som jedla, dokonca večer u priateľa som mala puding..ale včera poobede som mala zasa také brucho, tak som to opäť urobila :-( A dnes si dávam diétny deň...viem, že je to blbosť,ale inak mi to bruško nezmizne a budem v tom pokračovať...ja už tak vešmi chcem prestať a byť zdravá..:-(((((((((

Alternativa

Dievcata, aky ste mali weekend? Verim, ze boli v nom pekne okamihy :D.
Kiky,
a aky je Tvoj novy kamarat? Cierny, flakaty,... a ako sa vola? A vies co vraj macicky dokazu? Beru na seba z nas, ludi, negativnu energiu, upokojuju. Treba tomu verit a hladat ho, mat v lone a bude takym Tvojim liecitelom :D.