Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

neberem to v zlom. mas pravdu. pozitivne to sice nie je, ved radsej vyzerat na 36 v 40 no nie?:) aj tu by som mohla posobit 14 rocne a bolo by lepsie. ked rychlo dospejes musis si to vynahradit neskor a byt zas infantilny spratek:)

gabina

Ono je to velmi fajn mat vysku a po nej aj vyuzit tie roky driny. Urcite mas v hlave viac ako po strednej, nech sa to tyka cohokolvek. A o viere vo vlastne schopnosti sa sa aspon ciastocne predpokladat. Ja som po strednej nevedela, kde je sever, nie to este to, co by som asi tak v tom momente mohla robit, keby...
A este nieco: mala som pocit, ze si starsia. posobis tak...ale ber to v pozitivnom zmysle, viem ze sa nezrutis:))

vrr

to je tak, lenze tazko ta prijmu rovno po strednej v nejakom normalnom serioznom zamestnani.
ja a skola? som na strednej a idem do maturitneho.

gabina

chodila som na pedagogicku, socialna pedagogika a vychovavatelstvo + telesna vychova. Po dvoch rokoch som nemala silu na nic. A hlavne, mali sme telesnu ako sportovci na FTVS a to akosi neslo dokopy s mojim stavom...
Praca v inom tlacenom mediu ale nechcem zakriknut...Ako vidis, da sa to aj bez vysky. Nie na vsetko potrebujes VS, aj ked mat ju je velmi fajn a obcas vaham, ci nejaku nedorobit, len neviem, ci sa este dókazem ucit. Ale na mna si to stastie zatial nejako rado sada a sance sa vzdy nasli. Treba skusit vsetko a ked Ta to navyse aj bavi, mozno okamzita prax je lepsia ako roky skoly. Ale to je len moj osobny postoj vzhladom na sance, ktore som mala. Co Ty a skola?

gabina

segra ma nasla zvracat na zachode ale uz tusila nieco aj predtym. Byvali sme spolu na volejbalovej ubytovni. Na druhy den mi dala do ruky papier s kontaktom a terminom na psychologicku a povedala: pojdes tam, lebo inak Ty zabijem!
Vtedy sa to rozbehlo, dozvedeli sa to aj nasi a blizki. Prerusila som milovanu skolu (a uz sa nevratila), prestala som s volejbalom, lebo uz mi aj tenisky a kolenacky boli velke...Nasi si dlho mysleli, ze staci, ak teda zjem nejaky ten plny tanier a nebudem sa pri tom tvarit kyslo - a budem vyliecena. Tiez museli dostat cas na to, aby to stravili a pochopili...

vrr

ano aj to som citala v blogu, popis tvojho muza, ako pri tebe stal. frajer si precital jeden tvoj blog a povedal na to ze: "ona ma riadne vysoku karmu" heh, im to asi len tak netrkne, urobila si dobre ze si to vyklopila hned, ale to uz asi vtedy vedela aj tvoja rodinka, mimochodom, ako sa to dozvedeli?

gabina

bola som na kave a ma asi prebrala:)
Ja tiez najradsej tukam vecer, je take fajn ticho a klud (asi to bude tym, ze decka spia)
Potvrdzuje sa stare zname pravidlo, ze najblizsi sa dozvedia pravdu nakoniec. Alebo ju priznaju ako posledni. Vacsinou. Musi to byt hovadsky tazke aj vo vztahu s frajerom...Ja som tomu mojmu vyklopila vsetko hned na prvom rande a koniec koncov - videl, ze nejako hrkocem... Vraj ma poznal uz predtym, chodieval tajne na nase volejbalove zapasy okukovat, tak ma videl aj v lepsom stave predtym. Ja si ale myslim, ze tlaci kalerabiky, ze ma miloval uz davno predtym, nez ja jeho. Neda si povedat, ze mu neverim:)
Vedel vsetko odzaciatku a nezlakol sa toho

vrr

jasne ze nevie, nikto o tom nevie(nepodcenujem vsak materinsky instink , samozrejme sa ale nechova nijak podozrievavo takze som v tomto smere asi cista).
uplne ze nechapem ako dokazes svetu vsetko napisat, kazdy sme iny, asi.
ja nespim nikdy o takotmo case a este dlho spat nepojdem, a preco nespis ty?:)

gabina

vrr:
mna citaju aj moji najblizsi, aj znami, aj byvali kolegovia, aj kamaratky...vedia, cim som presla ale do detailov to nepoznali. Je to aj pre ludi, ktori su nablizku babam, co sa trapia. Teda aj pre priatela:) Povedz mu, co citas...Alebo, povedz mu obcas, ako sa citis a co potrebujes...On o tom nevie?
Vela ludi z nasho okolia - aj najblizsi, nam nie su schopni pomoct, lebo vobec netusia, co prezivame. Resp. maju o tom svoju predstavu a potrebuju poznat viac, aby sa zorientovali.