Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Lejli,
klud, ten weeend predychas, neboj. Kedze moj styl nie su recicky typu "chudinka moja mala", tak podme k veci. Urcite potrebujes ZMENU. Zacni tym ucesom, ale vooobec nie k voli manzelovi, k voli sebe. Zacni konecne riadit svoj zivot ako zdravy sebec, neboj sa toho. A suhlasim s Gabinou, "nesetri" manzela a povedz mu o Tvojich VAZNYCH zdrav. problemoch. Moze sa stat, ze sa zbali a odide. Tak nech ho vezme parom, jeden dovod na blvanie nad svojim zivotom bude prec. Verim ale, ze Ta podrzi, urcite. A ve dvou se to lepe tahne :D. vidis, ze ta PPP nici, nic viac. Nechcem robit reklamu, ale pozri si www.akv.sk. Treba JEST 5x DENNE, zmobilizuj svoj rozum, Lejli, MUSIS a DOKAZES TO. Uvazuj nad odbornou pomocou, kasli na okolie. Prehanadla SPLACHNI, OKAMZITE. Prosim Ta.

kiky

Ahojte..dneska už viem výsledky krvných testov..všetko je v normálne len mám mierne zvýšený cholesterol(to nechápem prečo) a zvýšené leukocity v moči..ale krvný obraz je v poriadku aj pečeň aj všetko ostatné!!!Som rada..
Teraz idem k psychologičke a dozviem sa či pojdem alebo nepojdem do nemocnice..držte mi palce nechcem tam ísť..

mija

Lejla to chce klud. Nerob paniku. Hadam nechces,aby z teba bola kost a koza. Si poriadna zena, ako sa u nas vravi KRV A MLIEKO :) a ako vyzera tvoj manzel? je dokonaly? ak este raz bude mat blbe reci, tak mu to kludne vrat!

gabina

Lejla:
nesedí mi tam manžel, možno by si po tom všetkom dnes vedela, čo robiť: žeby poslala ho preč? Alebo prinajmenšom v kľude a s nehybnou tvarou povedala rovno do jeho peknych oci, ako sa citis, ako ti ublizuje, ked je kruty a ako...proste vsetko!

lejla

Teraz čo, siaham po preháňadlách, pijem len čaje, vody, a cítim sa biedne, slabo, hladno, tučno....:-(((( pomooooooooooc

lejla

Bohiňu, som zase v prd...li.!!! Celý víkend som sa len napchávala a zvracala, keby ste videli tie "tony" jedla, čo som pojedla a následne dala zo seba von!!! a čo, to som sa po dlhom dlhom čase postavila na váhu a mám o 5 kíl viacej!!! Strašnééééééé, prečo sa z toho priberá???? PRečo som taká slabá a stále to robím??? Ja nevládzem...a ešte ma aj môj manžel pošle kúpiť si aspoň o dva čísla väčšie rifle, lebo pozri sa ako vyzeráš....ble ble bleeeeeeeee...že už aj účes mám zmeniť...bože, ja nechcem vyzerať tak ako vyzerám...nechcem priberať, ale nevládzem sa normálne stravovať alebo držať nejakú diétu....je mi z toho na nič. Čo mám robiť?

gabina

alti,
dufam, ze nie sme jedine, ktore su presvedcene o tom, ze pravda voci sebe samej je podstatnejsia, ako cokolvek. A pri PPP dvojnasob. Uz len to zacat prenasat do praxe...step by step...pekny tyzden kazduckej jednej:)

Alternativa

Nase nocne hviezdicky sladko buvinkaju a my ranne vtacata kmitame :D. Je fajn, ze sme kazdy iny. Trochu napisem aj ja k tej Gabinkinej "nahote" v blogoch. V urcitej tazkej zivotnej faze som z minuty na minutu pochopila, ze sa nebudem, nemozem a hlavne nechcem uz na nic "hrat", lebo ma to celkom zabije - na idealnu manzelku /perfektnu kucharku, milenku, upratovacku/, nenahraditelnu mamu, 100% pracovnicku a kolegynu, jednoducho dokonalu zenu fungujucu ako perpetum mobile /je to stroj, ktory funguje bez dodania energie, len tu svoju toci dookola/. Tento teater ma stal zdravie a aj mojich blizkych. Ved som im isla totalne na nervy, to som pochopila az neskor :D. Zacala som hovorit svoje skutocne pocity, pocuvat svoje telo a podla toho zit, zacala som hovorit aj nie /tak to isli ludom blomby vypadnut, ze co to, ked "uzitocny idiot" im nieco odmieta/. Cize cosi ako odkryvanie svojho vnutra, cosi ako Gabinina "nahota" v blogoch. Taky pristup mi dal sancu zmobilizovat moju psychiku, ktora je obrovskym diktatorom pre nase telo. Trvalo to dlho, ale plati "step by step". A krociky stacia male, malinke, len treba sa pohnut dopredu... aj pri PPP.
Ozaj dievcata, co ste tu neboli tych par vikendovych hodin, ake boli?