Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Nikolka, ja mám taký perfektný masírovací chladivý gél.. Ten by ti určite pomohol. Nemáš niečo podobné, nejakú mastičku, alebo mentolový krém čo ti uvolní tú bolesť?? Mňa bolel asi pred dvomi dňami tiež, zle spanie,veď tolko prasiatok v posteli, človek sa tam s nimi musí tlačiť :), tak som si to ním natrela a bolesť ďalší deň už ustúpila..
Pošlem ti ho naším poštovým holubom, hm??

vrr

chod k doktorovi nech ti predpise lieky proti bolesti, popripade k dakemu chiropraktikovi nech ta popretahuje troska:)

kiky

Z-uzka: platím 500Sk za sedenie, je to veľa, ale myslím si že tá psychologička je veľmi dobrá. Naozaj mám tie sedenia rada..
teraz sa mám zle, vieš ja som prestala uplne cvičiť a tá moja blbá hlava mi hovorí aka som mlandrava tak, ale ja chcem skutočne pribrať...je mi dnes hrozne..nepomohol mi ani plač ani nič..z ničoho nemám radosť..
do školy sa bojím ísť, ako zareagujú na mňa, že som taká chudá a tak..bojím sa..že nezvládnem to tam..
Prajem ti krajší de´ň ako bol ten moj dnešný..dúfam že zajtrajšok bude lepší..lebo to nezvládam

nikolka

neznama:
38 kil? a 158 cm? ved to musis byt stihlunka...nerob si tym zbytocne problemy a z toho ze nemas poriadne prsia si nic nerob, ved ako sa vravi, co je male, to je zlate:) a teraz sa uz kope chlapov pacia mensie prsia..ja budem mat 19 a tiez skoro ziadne nemam, som totiz baletka..
A k tym vycitkam a tomu hlasu ako si to nazvala...rozmyslala si nad tym, preco to vzniklo? niekto mal dake blbe poznamky? skus sa zamysliet a povedat nam kedy a preco to asi zacalo..tak by sme ti asi vedeli pomoct viacej..
a ked mas vycitky, tak papaj lahke jedla..cestociny, salty, ovocie, zeleninku...z toho urcite nepriberies, ak mas strach len z toho. Ale ty si aj tak stihla, tak kluudne mozs papat aj normalne veci...

neznama

ahojte baby,neviem na koho sa obratit,tak pisem vam.mam len 15 a uz teraz viem,ze moja vyska-158-uz nebude vatsia,prsia mi nenarastu.a moja vaha????ubohych 38 kg,a ja uz necem byt chudsia,no ked nieco zjem,co i len hriz z nejakeho rozteka mam strasne vycitky a nejaky vnutorny hlas mi vravi:,,dost!!,,ja uz takto necem zit...prosim povedzte mi de sa mam obratit