Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

A mna tak pekne "odrovna" Costner a Geere. Cize typovo sa lisime, Vrr :D. Dievcata zo Zahoria, neviete, ci rastu hriby? Prechadzka v lese patri k uzasnemu balzamu na nasu dusicku :D. Ale aspon par suchohribov sa mi k tej prechadzke ziada najst.
Nikolka,
chyt si palec lavej ruky pravou tak, ze pravy ukazovak /fixujes nim lavy palec/ a palec mas na hranach laveho palca. Tahaj bruskom praveho palca od nechta dole a aj naspat az ku spodnemu klbu laveho palca. Rovnako na pravej ruke. To su reflexne body na krcnu, hrudnu a krizovu cast chrbtice. Kde je nejaka nerovnovaha, citis bolest a tu treba rozmasirovat.
Prijemny dnesok a rovnako cely weekend vsetkym.

lejla

Minetka moja....halo, halo... opráš si kolená, a ideme ďalej...to bude zase dobré. Stáva sa to, stáva, často aj mne, ten výstup z tohto kolotoča nejde zo dňa na deň, je to dlhodobý proces a aj dva - tri čisté dni sú úžasným krokom vpred. Myslíme na Teba a skús opäť neskloniť hlavu tak hlboko pod našu dôstojnosť...:-) (a to isté platí aj pre mňa :-))

vrr

ospravedlnte ma damy, no bola som zazrata do filmu z de nirom a eduardom nortonom.
dnes nam krasne prsi hned z rana vesely to den:)

minetka

Ahojky...nenávidím svoje brucho, zasa som to urobila...a minula som svoje úspory na dovolenku s priateľom,a psychicky som úplne na dne:-(( Nenávidím sa,a aj vsetko naokolo:-(((( A nech robím, čo chcem, stále sa z toho neviem dostať:-(((( Psychiku mám rozloženú na kocky:-((((

Alternativa

Nikolka,
skus ten krk uvolnit bez liekov. Daj si na krk SUCHE teplo, cize nie horucu vanu, ale termofor, elektricku podusku. Masiruj si krk oboma rukami tahom od stredu krku dopredu, aj siju. Lepsie keby Ti to trochu pohladkal brasko. Tlac si medzi palcom a ukazovakom na oboch rukach tu blanku a vyvijaj tlak smerom k ukazovaku.

Z-uzka

Kiky
Tak to ma mrzí, že zas tá hlava útočí :(( Poznám aká nepríjemná dokáže byť :,( Z toho cvičenia si fakt nerob starosti, ja som cvičievala a športovala celé detstvo a teraz som lenivá ako voš :)) Teda nie celkom, každý poznáme tie naše vrtochy, no ja radšej tancujem.. Kiky ale nič nie je večné, takže aj tvoj terajší stav nie je stály, keď sa všetko trošku utrasie, budeš sa cítiť lepšie, tak si môžeš opäť trošku pocvičiť, ale teraz sa zbytočne netráp a s tou školou..
Myslíš, že spolužiaci si budú všímať, či niekto pribral a či schudol nejaké 2 kilá?? Všetci budú mať plné ústa tým, kto kde bol, čo videl, zažil, čo má nové, že zas učemie a tak... A keď by aj niekto mal nejakú pripomienku, tak čo, povedz že si mala aktívne prázdniny.. Že si bicyklovala na hrádzy, či okopávala mrkvičku u babky v záhrade.. Myslím, že všetci sa budú tešiť tomu že ťa vidia a nebudú si všímať, že si chudá.. Neboj všetko chce svoj čas, takže aj to priberanie.. Držím päste, brúúúúúú noc :-O