Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lejla

Nezmána: neviem, či sa nejakými zákazmi a príkazmi niečo vyrieši, ale ak Ti to aspoň trošku pomáha, tak berme to ako jednú z možných alternatív. Tu ide skôr o uvedomenie si vo svojej hlavičke, čo je a čo nie je správne, že ako fnguje ľudské telo, čo všetko si môžeš zapríčiniť, koľko energie je potrebné na plnohodnotný život...Skús si kúpiť tú knihu, ktorú odporúča Alternatíva....a čítaj, vstrebávaj informácie, prečítaj si blogy od Gábiny...otvorí Ti to pomaly oči a začni...pomaly ale isto. Nič nejde tak rýchlo....Takže držím palce a zvládneš to...Musíš...:-)

nikolka

Ano..zacinam sa zbierat. Pretoze..ja este musim zit a este chcem pomoct dost ludom, nesmiem sa vzdat..proste musim ist dalej. a najma ukazat tej nechutnej anirexii! sak ja ju nakopem..
a prave som sa rozhodla a uz sa tu krmim nastruhanym jablkom a bananom s piskotmi..:D

lejla

Alti naša poradkyňa, chcela som Ťa poprosiť, ako by to asi malo u mňa vyzerať, tých 5 krát denne jesť. Vstávam o šiestej a raňajky nestíham. Do práce dorazím o 7.15 hod. Keďže moje telo je zvyknuté jesť naozaj veľmi veľmi málo (nerátam to, keď sa objem ako prasiatko). Takže s čím a ako začať, v ktoré hodiny jesť, s akým časovým intervalom...skús mi to len tak načrtnúť...Ďakujem...

lejla

No by ste neverili...ja denne spím aj 10 hodín. Zaspávam s deťmi okolo ôsmej pol deviatej a vstávam okolo šiestej...dosť nie??? Ale aspoň budem krásna...ale aj veľa spánku škodí...Manžel sa smeje, že spím ako kojenec....

Alternativa

Nikolka,
riesenie problemov s chrbticou je beh na dlhe trate. Ziadna rada nezaberie okamzite, trva to od dni po tyzdne az mesiace, tak veru. A vies o com v psychickej rovine je chrbtica? Ak nieco nevladzeme uniest /a nie su to nakupne tasky/, tak "rupne" chrbtice. A Ty si mala toho bremena v tieto dni az az. Takze vies, co treba, aj pri chrbtici je veeeelmi dolezita psychicka stabilita. A ta Tvoja hmotnost, no asi normalne s prezitymi poslednymi dnami. Ale je cas pozbierat sa, moja zlata.

Alternativa

Kiky,
kolko hodin v noci spis bez prerusenia? O ktorej ides spat a kedy sa zobudis a preco? Napr. na WC alebo len tak bez dovodu? Pospis si aj cez den? Kruhy pod ocami nemusia suvisiet len s nedostatkom spanku.

nikolka

ahojte baby..no, tak prave tu sedim...valam sunky...pijem kavu a snazim sa prehovorit samu seba k nejakmy ranajkam. skvrka mi v zaludku, ale ja nie som hladna!
No a ten krk...baby mne tie vase rady nepomohli:( ani alternativkine, ani vrr....ale este vyskusam ten daky chaldivy krem co zuzka vravela...ma slahne, ak som spala hodinu, tak som dobra.
Ale viete co? schudla som! mam 39 kil...chacha

Alternativa

Minetka,
ak nechces ist na tu dovolenku, tak boli aj ine riesenia - jednoducho to povedat. A ak chces a dopadlo to takto, tak je najvyssi cas sa na seba nasrdit. Chcela som napisat podobne ale vulgarnejsie slovo, ktore by bolo trefnejsie v tejto situacii. Mozno to vysvetlenie o peniazoch by si mohla spojit s oznamenim PPP, co Ty na to? Len nepis, ze ON to neprijme, zle zareaguje. Pre kazdeho zdraveho je to sok, ale predychatelny. A v tom momente budes Ty mat obrovsky dovod neist do toho predklonu - chces byt zdrava a zostat v tomto vztahu. Ved ten nestastny ukon citia ludia okolo Vas...porozmyslaj a klud, vsetko nejako bude, aj nejake spolocne dni mozno len doma, nevadi. Budu take krasne, ako si ich urobite :D

neznama

lejla
skusala som aj psychologa,chvilku to bolo lepsie,ale zase som sa vratila...teraz som rrosku zacala papkat,lebo oco mi povedal,ze ak nezjem nic,tak mi zakaze priatela a to ja naozaj necem