Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ani neviem, ktorej skor cosi napisat. Ale co je hlavne, ani neviem co Vam, moje zlate, napisat :o(. Tie depky, no...su sucastou zivota nas vsetkych, lenze ta prekliata PPP ich znasobuje. Nic to, nadychnite sa z hlboka, ked Vam je na nic a verim, ze zajtra bude lepsie. Nevzdajte tuto temu, dokazete to. Tak velmi by som Vam chcela poslat aspon trochu mojho odhodlania, tak velmi...Pekne snicky.

misha

zuju, prepáč mi to všetko prosím:-(
Dnes mi mamka povedala, že sa dozvedela, že jej kamoška má dcéru, ktorá má tiež anorexiu, že vážila už 42kg...načo mi to preboha hovorila? Kvôli tomu som dnes nič nejedla, ani nepila:-( Stále túžim po nízkej váhe:-( Ako to mamka hovorila, cítila som sa ako prasa:-(, lebo ja mám o 5kg viac:-(Na jednej strane sa chcem na to chudnutie vykašlať, ale na druhej strane...túžim po kostiach:-(

kiky

zuju: uplne ta chápem..aj ja všetko tak teraz cítim..ešte pred pár dňami som mala super náladu..dokonca som sa po dlhom čase od srdca smiala a teraz sa cítim ako NIKTO..ako neviditeľná..nemám silu bojovať..viem že musím..ale je to tak strašne ťažké..:(

kiky

jamka: ten kurz ti spraví dobre...budeš sa dobre cítiť..

Z-uzka: Ďakujem za rady..dnešok bol uplne strašný..už dávno som tak neplakala ako dnes. Cítim sa hrozne ako posledný blbec o ktorého nikto nezakopne..mám pocit že ja sa nevyliečim..podľa tej knihy je to také krásne. Keby aj u nás bolo také zariadene kde sa tak starajú. šanca na vyliečenie je vtedy obrovská..ale čo zmôžem sama?Sama asi nič..rodičia si myslia že tým že jem je to už v pohode..oni nevidia moj vnútorný boj..Mám pocit že to nedokážem..ani neviem čo mám robiť pre moje vyliečenie..:(

Ak by ste chceli vo štvrtok ide na Hallmarku o 17:30 film Anorexia. Ja si to určite pozriem...

jolanka

Ahoj dievcata,niektora z vas mala zaujem o moj pribeh,pribeh zo stasnym koncom zvanym, vyliecenie.Som 10 rokov vyliecena z anorexie.Som velmi rada i tomu.ze sa k vam pridala i Misha s ktorou sa pozname z inej forovej otazky.Ako sa to zacalo, klasicky mala som18 a priatela ten ma pocase nechal a ja som to velmi zle znasala,zacala som sa prejedat opijat a ine, po case som stretla priatela,ktory mi povedal,ako to vizeras,ved si pribrala a vtedy sa to vsetko zacalo obedzenie jedla,cvicenie,vsetky tabletky na chudnutie diuretika,laxativa,vsak to poznate zacarovany kruh,bolesti,padanie vlasou,lamanie nechtou,srrata menzesu,depresie,pokus o sebevrazdu,ale v tedy sa nieco zmenilo niekto ma zachranil a ten niekto ,je tu so mnou do dnes,vtedy este netusil,ze ma do cinu s anorexickou,to on neskor na to prisiel, to on mi pripravoval co mam jest, nepustil ma do kupelne, na zachod,ale hlavny krok som musela spravit ja,vyhodit vsetky lieky a zacat si vazit samu seba a verit si.Dievcata mate pred sebou tazku cestu,ale prvy krok ste spravili a ja verim,ze postupne to zvladnete vsetky.Neda sa to vsetko opisat,vsetko co som prezila na co som myslela,snad moj denik keby ste citali,by ste videli,ze je to boj,boj zivota.

nikolka

Ahojte baby..
Hmm, dnes depkujem, Vcera mi kamos povedal ze som chora na hlavu a ze som uz vadna a trapna s tym chudnutim atd. ja viem ze toto by mi kamos povedat nemal, ale zasiahlo ma to rovno do ksichtu a nepripravenu:( a brat uz odisiel..a ja uvazujem ze pridem do BA niekedy buduci tyzden..
hmmm, teraz sa prave kontrolujem. FUj, tie moje miery su des:(
a zas som skaredy pesimista!!:(

zuju

este nejake utrzky sil mam, ale su velmi slabe a vsetko riesim jedlom, vobec si zaludok neodychne, hoci jem po dvoch hodinach, bojim sa vsak o seba

zuju

misha, vcera si mi pisala ze uz zacnes jest, nebudes brat nic na chudnutie, a ked som ti napisala ze ti to neverim, prsvedcila si ma ze teraz uz to myslis vazne... A teraz citam, ze ta odrazdzam choduit ze podla mna tu nepatris.... Neklam ma prosim, ublizujes sebe, nie nam tu.

minnetka

Vieš, *Alti, ani včera som nemusela vracať, nemala som také nutkanie, iba tie zemiačky ma trošku mrzeli...pritom som vedela, že som predtým dlho nejedla,a niečo by som mala zjesť,ale chcela som ich zjesť menej...každopádne to neriešim, ved som na ceste za zdravím, tak toto hodím za hlavu a idem za svojím cieľom dalej:-) Priateľ je teraz zlatý,veľmi ho to mrzí, vraj ma nechce stratiť, lebo pochopil, že ja som tá pravá, že už nikdy nechce byť s inou, a tak..že by bezo mňa nevedel byť..je to posun vpred, predtým nevedel tak vyjadriť svoje city...pokúšam sa zabudnúť, ale občas ma ten pocit zrady premôže a trápim sa...snád to čas vylieči...
Asi to nesúvisí s touto témou...ja len, že ste pre mňa všetky ako kamošky, spriaznené duše, tak sa vám zdôverujem...
A kúpeľňa..no tešíme sa na ňu, ale toľko problémov okolo toho...no prekážky sú v živote na to,aby ich človek prekonával,no nie? :-)