Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ty brdo, tak v tvojom veku som velmi v hoteloch nebyvala, skor stany. Juj a nenavidela som stanovacku a zostalo mi to.

vrr

alti LOL..ze polka..haha, ja by som veru prisla keby sa tu nejake dve kyber osobi dohodli na stretnuti a ak by mi na nich nejak zalezalo..cize hocijake kyber osobky odtialto..inkognito by som bola samozrejme

vrr

az taky jasnovides nie si lol. sedim v hoteli a uz som na recepsii len ja(ani teta recepscna) a tuto henten vedla mna co cumi telku haha. Partiu tu nemam, skor som taky sprievodca.

Alternativa

Knizka Ta caka, urcite. Tu krimosku spojenu s jej odovzdavanim dobre premakame, neboj. Mozno pol webu pride na dohodnute miesto :O)

Alternativa

A to si tancovala tie divosske sucasne tance v spomalenom tepme? :o) Vrr, idem s hafanom na dnes poslednu prechadzku, lebo to za chvilu bude prva zajtrajsia. Pekne snicky a nebud pri tej gitare s partou az do svitania, ved vies, ze spanok je zdravy :o). To aby si nevysla z tempa pri citani mojich riadkov. Daj o sebe priebezne aspon kratke info.

vrr

co ti ja viem alti no, knizku potrebnujem od teba, som v tom to sa nemeni stale na to myslim, jak by som si teraz dala keby sa dalo, a jak si Urcite dam ked dojdem domov.

Alternativa

Aj to je caro netu, ze nemusime o sebe vela vediet a vytvaraju sa vztahy :o). Mam Ta rada, Ty nasa mala divoska a zeby aj blicerocka?