Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

je to paradox: kvoli rodine alebo kvoli niekomu blizkemu chceme vychudnut, nech ho vytrestame, nech si nas viac vsima a na druhej strane sa tvarime, ze ho nenavidime...

Z-uzka

Kiky
Som rada, že som ti trokšu pomohla a budem rada ak sa to zopakuje opäť.. Tááááákže, moja milá Kika, chápem to, že ťa trápi, že rodičia nevidia ten vnútorný boj ktorý zvádzaš so svojou mysľou a že si myslia že tým že ješ je všetko v poriadku.. Mala som tie isté pocity. Trápilo ma, že to naši berú za hotovú vec, že je po všetkom, pritom nebolo, tak som opäť chcela schudnúť aby videli, že to tak nie je..
A myslíš že to pomohlo?? Samozrejme že nie, lebo neviem ako tvoja rodina, no moja je zahladená do seba, takže jediný komu som zas ublížila som bola ja sama.. Heh, teraz keď už chudnem, tak pre svoj dobrý pocit a nie pre nich.. Ja viem, ale ani to by som nemala..
No chcem ti tým povedať, že v prvom rade sa jedná o teba, oni do teba nikdy neuvidia čo sa v tebe odohráva, preto sa treba tých pocitov stáleho dokazovania im niečoho zbaviť.. Ty musíš vedieť čo je pre teba najlepšie, dôležité je, aby si ty vedela, že sa snažíš, bojuješ a že ti to pomaličky ide.
Kika dám ti otázočku. Pre koho sa liečiš?? Pre seba, alebo pre rodičov?? Ak pre seba, malo by ti byť jedno, čo si oni myslia, dôležité je, čo si myslíš TY!! A keď by si aj tak aspoň trošku rada dala najavo rodičom, že to nie je až také dobré a chceš aby ti viac pomáhali, tak im to buď povedz sama, alebo keď to nedokážeš, dohodnite si spoločné stretnutie všetci s tvojou psychologičkou a popros ju, nech vysvetlí vaším, že je to zdĺhavá liečba, nech ťa stále motivujú a podporujú, že to potrebuješ dlhšie ako pár týždňov..
No nejak som sa rozpísala, tak ja radšej skončím, no popremýšlaj o tom, držím ti pästičky, maj sa krásne a nezabudni, ty vôbec nie si nič, si super kočka!! Papa :)))

gabina

anka: sama dobre vies, ze uz nejaky ten cas si davas predsavzatia: od zajtra uz nebudem blbnut, od pondelka zdravo jem, od buduceho tyzdna...a stale dookola.
Ber to tak, ze presvedcenie v nasej hlave sa neda len tak lahko zmenit, nech sa to tyka cohokolvek, nie len nazerania na nase telo. Chce to cas... Nic si nevycitaj, je to prirodzene, ze to nepojde zo dna na dej. Ale makat na tom treba! :))

anka

Alternativa,vies,ako som sem vcera pisala,ze zacinam pravidelne jest,ja to nedokazem,vecer som si to dako uvedomila,ked som sa na seba pozrela a videla som sa,kolkko som tym pribrala a dnes od kedy som sa naranajkovala,tak len myslim na to,ci som toho nezjedla vela,vlastne zjela som toho vela a urcite z toho velmi priberiem,ja uz nechcem na to mysliet...

Alternativa

Som celom obycajna, to si piste. V zazraky neverim, ale verim v silu pozitivneho myslenia a v krasu kazdodennych malickosti :D. A mame taky maly ciel na dnesny den prave definovany, vsak? - skusajte to aj Vy. A usmejte sa.

Alternativa

Keby ten prenos myslienok bol taky jednoduchy, tak Vas vsetky zahltim mojou volou a chcenim, aby ste boli zdrave. Ale plati step by step. pekne snicky

vrr

slovo hafam som asi trikrat napisala trikrat zmazala a potom to zamenila za dog a medzi tym si ho pouzila ty lol. to si zasluzi zopar spolocnych myslienok i ked nie sme tu. papa

Alternativa

Hafanka je uz dost nervozna, vodchazim a muj duch zustava s tebou - to ber ako moru, ked budes mat blbe napadiky, ved vies, co myslim. ;O) ;O) :o) :o)