Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Jeej, dievcata, dnes je ale nadherny den. Mozno tak bolo aj vcera, predvcerom, ale dnes som si vybehla na Obchodnu a zistila som, ze knihu opat maju :D. Takze pre dievcata z BA presna lokalizacia :
Smer od velkeho Batu, prava strana, cca 100 m od zaciatku /alebo konca/ Obchodnej ul., velke knihupectvo Svet knihy, I. poschodie : z eskalatora vpravo, smer k oknam, polica s oznacenim Veda, prva polica od spodu najvzdialenejsia od okna, cena 226,-.
F.D.Krch: Bulimie - jak bojovat s prejidanim. Aj predavac Vam ju vyhlada.
Netvrdim, ze je najlepsia, ale urcite moze pomoct pri usmerneni.
Vrr,
tym ale spolocna kavca nestraca moznost realizacie :D
Avinka,
prehodnot, ci tu hladovku nevymenis za odlahcujuci den - so stavami, ovocim a zeleninou.

avinka

alternativa,mas pravdu.Ty mas vlastne vzdy pravdu,ako ta tak citavam:)Tvoje slova su vzdy povzbudive a neodcudzujes nas za to.Ini to tak lahko nepochopia,ja neviem preco chcem byt chuda,ale proste to tak musi byt:( ja si prave robim kolac z mlieka ,ovsenych vlociek a a maku,ale od zajtra hladovka.Musim:( pekny dnik vsetkym prajem:)

Alternativa

Mam velmi rada take "okamzite" rozhovory, ako nam umoznuje tento web. Myslim, ze Pista nezostane sam, vsak dievcata?
Avinka,
jasne, pridaj sa k nam. Ale ja som tu za taku tvrdasku, tak Ta hned usmernujem, ze v tejto teme bojujeme a podla moznosti nelamentujeme :D. Ale to pride aj u Teba, dufam. Kludne napis svoje pocity, nehraj sa na nic, tu sme k sebe otvorene.
Tato tema je tu pre Vas mozno ako male svetielko v tej tmavej diere, v ktorej clovek s PPP je. Ja sama som si PPP nepresla, ale bola nejaky cas v mojej blizkosti a dnes neexistuje, chvala Bohu. Jojo efekty roznych diet mam vyskusane :D. Dnes viem, ze aj to bola hlupost. Ku krase a stastiu vedie cesta inakadial, nie cez diety, ale cez zdravy sposob zivota.

pišta

Mishka :),
tvoja snaha sa posunut dalej je mi sympaticka, aj ked sa niektore veci tak nedaria, ako by si clovek predstavoval.
Ozvi sa dnes, prosim ta, okolo 21 hod. Mozeme sa trosku porozpravat. Dobre? :)

avinka

stale myslim iba na vahu,na jedlo,na to ze musim schudnut ale v poslednom case sa mi to moc nedari:((chcem mat prazdny zaludok..boze:( je mi zo seba zle..

avinka

alternativa a teba rada citavam:)preco si vlastne zalozila tuto temu? ak sa mozem opytat:)aj ty si tym presla?..
boze ten jojo efekt..je pravda ,ze ak telo vyhladujes,tak potom hocico,co zjes,sa hned uklada:((to uz fakt aby som nejedla:(( ale nikto tomu nerozumie.preco vlastne chceme byt vychudnute? preco?hmm

avinka

ahojte holky,budem k vam sem tam chodit,ak mozem.doteraz som len citala.:)aj ja mam asi anorexiu.preco mam taky dobry pocit ked nejem?aj ked som slaba,ale ten pocit ze chudnem..ale v poslednom case sa prezieram,nenavidim sa za to,boze.:(( musim chudnut!mam plne brucho,nenavidim ten pocit.
misha..a ty kolko merias?ked chces mat taku vahu?
nenavidim jedlo:(hmm,aj ja musim dat hladovku,ale nesmiem dopustit,aby prisiel ten zlom,aby som sa v chvate prezrala:((( idem s tebou na tu hladovku,ja musim dat dole aspon min.5 kil!drzim palce.papa

misha

Alti, mne školský rok nezačína, ja mám po.. A ja viem, že sa na PPP zomiera. No, možno sa z toho ráno vyspím. Tak pá.

alti

Mishka,
preco ma nepocuvas a hudies si svoje...38 kg, tak uz prestan s tym. Napisem tu cosi, co mi povedala moja znama: vcera zomrela jedna jej znama na PPP. Ano, na taketo chudnutie sa ZOMIERA.