Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Skoda, ze nie je tu zatial ziadna informacia o Nikolke a Mishke. Ak niektora o nich viete, aspon kratko napiste.
Vrr,
nechcem Ti nic vnucovat, ale ta kniha caka na Tvoje precitanie. Mozes ju mat aj zajtra, mozme sa stretnut. Ale aj nemusime, ak nechces :o)
Kiky,
neboj, aj sladky spanok sa Ti casom vrati. Ponuram nieco na podporu spanku.

misha

Ahojte babenky. Len vám chcem povedať, že skúšky som urobila, spala som 1h, ale oplatilo sa to, hoci som doteraz z toho mimo...A ani jedlo akosi dnes nezvládam...Ale zajtra začnem odznovu. Dám si tak týždeň hladovku- dnes som sa vážila, zdá sa mi, že mám veľa kíl:-(...a po hladovke sa pustím do liečenia. Povedala som si, že ak urobím skúšky, dám do vyliečenia všetko...A ďakujem vám za tú podporu, vážim si toho. Páááá.

vrr

hmm no som popozerala ale moc ich neni na google..a jedina ktora sa mi pozdavala bola ta tvoja kiky, ale platis 500 sk za sedenie, vidis nejake zmeny? ze by ti nejak pomohla? ako to tam vyzera ked tam si?

kiky

vrr: ja chodím k psycholigičke(sidli na šoltésovej 13) a aj keď sa nešpesializuje na ppp je veľmi dobrá..možno skús ju...veď si pozri na internete cez google psychológov a aj ona tam je..ja som ju tak našla..

kiky

Alternativa: to je taká tanečná skupina kde tancujú dobové tance..no a na tých náboroch sú aj stáli členovia..s nimi som sa nemohla porovnávať ale bolo nás tam 5 nových báb a bola som totálne najhoršia..:(
Teraz spávam tak 5- 6 hodín a aj to sa medzitým často budím..dnes som spala trochu viac asi 7..možno účinkuje už ten B-komplex..neviem..

aneta41

Vrr, postrehla som ze si v stadiu hldania psychologicky.akurat vcera som sem chcela napisat, ze toto forum ma priviedlo k poznaniu, ze bez odbornej pomoci to tazko zvladnem. A OBJEDNALA SOM SA U PSYCHOLOGICKY. NASLA SOM na INTERNETE, VIACERI TAM MAJU STRANKU-MYSLIM PSYCHOLOGOVIA- TATO TAM MALA AJ FOTO A BOLA SYMPATICKA.Uvidime ako to dopadne, to prve sedenie dam vediet. Prepacte, pisem trochu ako hotentot ale ponahlam sa a vselico som postlacala. Pekny den vsetkym.

alti

Tazko radit. Skusenost hovori, ze platena sluzba by mala byt lepsia, ale nemusi. Skus taku na poistovnu a uvidis po prvych sedeniach, ako si sadnete. Kedykolvek to mozes u ktorejkolvek ukoncit. 10 sedeni je fajn, ale som si ista, ze nebudu stacit. Pre zaciatok odporucam aspon 2x do tyzdna. To ale uvidis sama, aku budes mat potrebu. A Ty nie si dnes v skole, Vrr? Ja nie, mam dovcu :o) ale prcham mimo byt.

vrr

aku psychologicku zvolit? sukromnu penazne narocnejsiu alebo neplatenu statnu? neviem vazne, mam peniaze na desat sedeni aj pre sukromnu ak je treba. hmm? radu pls