Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

vedela som ze sa ozves ty, ano kazdy ta nenavidi, lebo ti povie pravdu do oci, prave kvoli tebe, mi bolo z dobreho umyslu tu nechodit, nastvi sa nejedz, zabi sa, ale uz konecne nieco urob.

krpata

misha dakujem ale ty ich radsej nehladaj, ty sa potrebujes liecit, nie ece viac padat dole......ja som to potrebovala len na par dni aby som vydrzala nejest a stiahol sa mi zaludok, sice existuje milion normalnych diet ale mna nedonuti nic ine len asi toto a proste tvrdy rezim tak som sa scela na nieco kuknut ale radsej nehaj tak, dakujem.....inak misha stavim sa ze si jedno krasne a mudre dievca......zivot je tvrdy.....ale ty si tvrdsia

misha

zuju, choď do riti!......Vždy si ma nenávidela, a vždy si bola proti mne!...Nemám na to už nervy!.....Zbohom.

zuju

V prvom rade prepac alti, ze som tu, ked si hovorila, teda odporucala aby som tu v ramci svojej cetsy k uzdraveniu echodila. Ale precitala som si prispevky niektorych dievcat a je mi z nich na vracanie/ viac ako z jedla /. Je to forum anorexia a bulimia boj vyhras, ale u niektorych je to o uplne inom. Mam pocit, a u niektorych podozrenie ze su tu dievcata, ktore chcu byt viditelne tym, ze pisu ake su prezrate, ze sa CHCU ZABIT, ze maju bulimiu, ze urcite priberu. Ked sa ich clovek spyta co jedli a kolko vazia, nie su schopne povedat nic. Takyto postup zistenia mnozstva jedla a zistenia vahy robi kazdy psychiater aj ten, ktory sa ppp nevenuje. Ak by napisali co jedli alebo kolko vazia, zistili by sme ze nejedli nic a maju velku podvahu. Ked som pred dvoma rokmi bola s ppp natom zle robila som to iste. Psychologicka mi vtedy hovorila, jedz, kazdy vidi aka si chuda, ze si unavena, neschopna prace, ja som naschval nejedla, aby si to kazdy vsimol. A preto prosim vsetky dievcata / ja nebudem menovat pretoze sa urazia /: PRESTANTE S TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Su tu nove dievcata, ktore nas nepoznaju, a mozu nam naletiet. Chcete "pomoct " aj tym ze znicite ich plany. Prosim vsetky dievcata, aby svoje problemy neriesili len tu. Hoci je tu alti a niektore ine, nie je tu odpbornik na ppp. Chodte pravidelne za psychiatrom, psychologom, BERTE LIEKY /Misa, nemas pravo nebrat lieky, ktore ti naordinuje odbornik/ a nerobte sa ze vas problem je tu najvacsi. Prosim,

misha

avinka, tak dnes bulímiu mám určite..:-(((((((((((((((((((((( Idem off, idem skúsiť to dýchanie:-( Vyplačem sa:-( Prečo to Boh dopustil, aby som jedla?:-((((((((((((((

krpata

baby, prosim nemohli by ste mi poradit, ja sa za to sice dost hanbim, ale potrebovala by som vedet nejake stranky kde sa pise o anorexii, ale nie take na ktorych chcu tym ludom pomahat ale take kde babam pomahaju aby vydrzali nejest a aby sa mi podarilo schudnut co najviac.......asi mi sibe ale uz cely tyzden sedim pri pocitaci a nemozem nic take najst aj ked by som to velmi potrebovala.....zacinam nenavidet svoju postavu, mam vysku 166 cm a vazim 58 kg a to sa mi zdy straaaasne vela, nikdy som problem s vahou nemala ale teraz zrazu som zacala neskutocne vela jest a priberat, potrebujem vedet nejake rady ako par dni nejest aby sa mi dobre stiahol zaludok a potom sa konecne prestanem po veceroch prezierat a zacnem sa stravovat normalne........prosiiiiim baby, ktora viete pomozte mi.......dakujem

alti

To homeopatikum je vyborne a pridaj to dychanie. Ja fakt musim odist, ale moje odhodlanie ti posielam. Tak zabojuj. No a trosku sa usmej, mam Ta rada.

avinka

ahoj miška . bude to v pohode,neboj.ty mas aj bulimiu? ale nie,preco to chces?ani ja nemam taky zmysel zivota.. ale kasli na to,sme tu s tebou