Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

misha,tak sa do toho pustime spolu.Ja som toho tolko vcera pojedla,ze to ani nezratam:((A co je najhorsie ,hned sa to uklada,vidim to aj citim:((Je to strasne.U mna to zacalo tak,ze som sa proste jedneho dna zobudila a povedala si,ze takto to dalej ist nemoze,nebola som spokojna so svojou postavou..a bol v tom aj jeden chalan..o kt.sa mi dnes aj snivalo:))ale nic z toho uz nie je:(( prestala som jest.Za 2 tyzdne som schudla 5 kil,zapacilo sa mi to,isla som dalej a dalej,az som sa dostala na vahu 47,pri vyske 177cm..ale uz som si zacala uvedomovat,ze asi neni vsetko ok,citila som sa zle,nevladala som nic..ledva chodit,bola mi staale zima,vypadavali mi vlasy-pri umyvani po hrstiach,lamali sa mi nechty....atd,ale bola som so sebou spokojna.potom som sa pokusala jest,ved uz som mala idealne miery,ktore som vzdy chcela,ale ani to neslo,dala som si jablko ,ale neskutocne ma po nom cely den bolelo brucho.ale pomaly som zacala jest a jest.potom sa striedali obdobia prejedania a opatovnych hladoviek.ale tradicny jojo efekt.. pribrala som a teraz sa na seba radsej ani nepozeram,hlavne na svoj nenavideny zadok..musim a potrebujem to zhodit.Takze.. dufam ,ze sa mi to podari,zatial aspon tych 5 kil,takze to mam na take 2 tyzdne:((ak sa mi to podari,potom uvidim:/
misha.. ved to mas docela v pohode pak vahu,ja by som chcela takych 50,ach keby sa to dalo len tak zo dna na den,co je nuskutocnitelnee:((( u teba to ako zacalo? a akom dlho to uz trva? nikto z okolia si nic nevsimol?zataial papa a drzim palce u tej psychologicky v pondelok.ps: ake caje pijes,daj zopar tipov:)ake bilinkove su najlepsie?ja prave pijem matovy:) papa

gabina

alti: mas pravdu, hned rano sa treba nastavit na to, ze bude krasne a nic ma nerozhadze:))) Tak! Vcerajsia minihadka s matkou...predstav si, bolelo ma brucho, inokedy ba som to riesila vies ako, vcera som bola stastna...za seba, nie za nu...Ma potrebu stale nieco riesit, do vsetkeho vidiet, bez nej asi padne tento svet...Povedala som si, ze tu uz nejde o mna ale o moje decka...Vdaka Tebe, takze diiiiky! :) g

alti

Dievcata,
dnesok bude urcite fajn, lebo si ho vsetky taky urobime. No, a zajtra spime, dlllllllho. Spanok je nas pomocnik v ceste za zdravim. Takze pekny den aj predlzeny vikend a ziadne nervy :o)

kiky

Vrr:prídem tam, vždy ma milo privíta a sadneme si do takej obývačky. A ja začnem rozprávať čo som od minulého sedenia zažila a hovorím o tom čo ma potrápilo a riešime to. Sedenie sa netočí okolo mojej anorexie, len vždy nakonci sa toho dotkneme ale skutočný problém je v inom tak to rozoberáme, ale na prvom sedení to bude najviac o chorobe..

misha

avinka, aj mám 170cm.
pištík, ak nebude pri PC sedieť mamka, tak prídem.
Alti, a asi aj ja skusím ten deň- nie hladovka, ale aspoň šťavy.
Dnes mám asi spánkový deficit. Kam sadnem, tam spím. Ani vonku som nebola, ai sa nechystám. Dnes som tomu jedlu zasa dala:-( Zasa priberem. A zasa tie nutkania sa za to jedlo rezať. Dnes som mala ísť ku psychologičke, ale neišla som, cítim sa tučná, a hanbím sa pred ňou. Tak sme sa dohodli na zajtra. Lenže pred chvíľou som jej napísala, že radšej ani zajtra, že som zasa jedla, že priberem:-( Tak nakoniec pôjdem v pondelok. Sľubujem si od toho, že niečo do pondelka schudnem, ak budem od zajtra len piť čajíky, a tie rôzne šťavy Alti.

avinka

alternativa,no tak uvidime:) ale ja bud proste nejem nic,alebo ked zacnem jest,tak zjem asi vsetko:(citim sa tak dobre ,ked mam prazdny zaludok,nie ako teraz:( ale nebudem ta tym zatazovat;)ved kazdy mame svoje problemy..
ja vas tu vlastne aj trosku poznam,uz par mesiacov vas tu tajne citavam:) a aj ma zaujima,co je s nikolkou,dufam ze je vsetko ok.
inak aj ja som z Ba;)Aj ked bulimiu nemam a ani nechcem mat.Ale niekedey sa tak prejem,ze mam 100 chuti...ale nejde to.Drzim vsetkym palce.Alternativa aj tebe pekny dnik:)a vsetkym:)