Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

lori

len 60 neblazni,takze ako je to Traviaci trakt-apparatus digestorus.jedlo sa ako prve dostane do cavum oris pozuju ho dentes je ich 32,krizovatka traviaceho a dychacieho traktu je pharinx,dalej nasleduje oesophagus,strava ti dopadne do ventriculus otial sa posunie do intestinum tenue ,kde sa co take deje ,no asi to najdvolezitejsie v tr,trakte a potom postupuje do i. crassum pripadne aj colon to mozme nazvat a odpad odchadza cez rectum,Drzim palce zvladnes to

Alternativa

Ja nie som expert od peciva, ja nepocitam kalorie, tesim sa, ked mi nieco chuti, hoci aj pecivo. Ale viem, ze zjest pecivo je OK, pokial sa nim nepchas cele dni. Ale nieco dolezitejsie ako to pecivo: ak si hovorime "to nezvladnem", tak si kodujes neuspech do podvedomia. Cize nadych 3x a v mysli si povedz: urobim este teraz vsetko preto, aby som skusku urobila a aj ju urobim. Nerozoberaj, kolko vies a kolko nevies. Nieco Ta napadne.

misha

Alti, není to jasné..je to beznádejné...Nemám šancu. Mám tu cez 60 otázok, a ona mi dá 3. A ja viem zatiaľ 15 otázok:-(
Alti, a čo to pečivo?

Alternativa

Misha, vykasles sa na PPP a jedlo zacnes brat predsa uplne normalne. Teraz sa uc, uz tu nekmitaj, vyuzi kazdu chvilku. Nieco vymyslime. Tvoju registraciu som zaregistrovala, urcite Ti napisem, len teraz nestiham, sterilizujem slivky - su take zdrave a mam ich uz plne zuby :o)