Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

alti, dala som si teraz homeopatikum- sedatif PC, neviem, či to zabere, ak nie, tak sa zabijem:-(
A verím Ti, ale ja už nechcem nikdy v živote jesť, nikdy:-(

alti

Mishka,
to nie je dobre prianie, lebo Teba caka v zivote este vela krasneho. Tak do kelu, veris mi alebo nie? Ja som na tomto webe este nikomu neklamala a ani tebe teraz. TO PREDYCHAS. Tak makaj, moja. A budeme si spolu priat byt zdrave. To urcite dokazes, neboj. A DYCHAJ ZHLBOKA.

misha

Alti, chcem veľmi zomrieť, veľmi....Chcem, aby si ma Boh už zobral. Celý deň ho prosím na kolenách, ešte sa nič nejede. Ja tu už nechcem byť:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

alti

Mishka,
len klud moja. Radim Ti: odid teraz od PC, pohodlne si lahni, otvor okno a zhboka dychaj. Stale a zhlboka. Ak zaspinkas, je fajn. Po prebudeni zacnes znovu. Ved tu bojujeme a vsetky, vsak? Je mi velmi luto, ze teraz nemozem byt s Tebou, rozpravat sa. Ale vecer sa dufam k PC dostanem. A budem smutna, ak sa nepokusis tuto depku predychat. Dobre? Skusaj, ide to. Ved mi, dufam, veris. Aj ja verim Tebe, ze to zvladnes. Pa

anka

ja to tiez poznam,preto som to chcela riesit tou pravidelnostou,ale nezvraciam,musim to vycvicit,ja nechcem zvraciavat,ale hrozne sa bojim,ze s tym zacnem:-(aj ja som dnes vela zrala:-(

anka

misha,teraz myslis,ze si sa najedla,vsak?lebo "niekto" by si mohol z toho domysliet,ze si v hajzli z toho,ze si nic dnes nezjedla...