Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

diky, ako sa volas inak, nechcem ta volat krpata, verim, teda moc neverim ale dufam ze aj Misa dostane raz rozum, a viem, naozaj viem ze su na tom aj horsie.

krpata

hlavne ze si nestratila rozum......inak by si mohla dopadnut aj inak.....nehovorim ze tvoja situacia je idealna ale su na tom aj horsie a ty to dobre vies.....znie to sice jak z rozpravky ale ked je silna vola tak dobro aj tak vyhra nad zlom.....tiez som si v zivote toho dost uzila, hoci sa to nezda, chlapi ma tiez mnoho krat sklamali ale vazne ci sces alebo nie, aj tak raz najdes niekoho kto ta bude lubit a ci sa ti to paci albo nie, lubit budes aj ty jeho a konecne budes stastna :)) a budes zdrava.....ja to viem.....krpane maju vzdy pravdu ;)

zuju

krpata: ja by som tiez pozabijala vsetkych muzov, ale nechcem aby moj pribeh ma povazoval za silnu, potrebujem pomoc ako kazda ina. Ide mi to niekedy lahsie, niekedy tazsie, ale jedno viem, uz sa nechcem vratit spat, a k tomu povzbudzujem vsetke, preto som vyskocila na Misu. Tiez som nevedela ko, pokusila som sa pred rokom a pol o samovrazdu, sama som sa prihlasila na psychiatriu, dali ma na uzvarete, a bola to skola zivota. Samovrazdou a vychudnutim sa nic nezlepsi.

krpata

tak toto som necakala, ale ty musis byt strasne silna zenska, nehapem ako moze takyto natlak niekto zvladnut, sice ta vobec nepoznam ale vazim si ta a dufam ze to secko zvladnes......vazne musis byt strasne silna osobnost.....ja na tvojom mieste by som asi vyzabijala seckych chlapov.....

zuju

31 rokov, pred deviatimi rokmi znasilnena, preto mam bulimiu, a problem s muzmi, rok abstinujem z bulimie, po konecne lieceni v Pezinku

hahaha

krpata:
nechaj ich, oni maju svoju teeeemu. su trapne, myslia si, ze len ich problem je problem. su to kravy ako vsetky na podobnych temach a ze vraj si pomahaju.....hahaha