Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

avinka, viem, že to nerobím kvôli mame, ale teraz potrebujem "aspoň takúto jej pomoc", hoci ona si to ani neuvedomuje...

misha

vrr, jasné, že keď máme strašné nutkanie, že si spôsob nájdeme vždy. Pamätám sa, keď som mala 12-násť rokov. Zvracala som vonku, aj vo svojej izbičke. Zamkla som sa, pustila CD a zvracala som do nádoby. Našim som vždy povedala, nech ma nevyrušujú, že sa idem učiť. Ach Bože:-(

avinka

to je zaujimave,vam by som chcela pomoct,ale pritom sama robim skoro to iste.misha-ale ved to nerobis kvoli mame, ale kvoli sebe predsa nie,takto sa z toho nikdy nedostaneme..musime si to uz konecne v hlave uvedomit

vrr

moja mama je tiez doma ale mna ot nezastavi. a furt len nechapu s bratom jak je mozne ze tolko zozerem ze nech brzdim a ze zazrakom nepriberam no takze tak a tiez zo mna ide tak stvrtina iba

misha

ainka, neviem:-( Ľudia hovoria, že nemáme iné starosti, ale ja si to nemyslím:-(
vrr, avinka má pravdu! Prestaň žrať, zastav to! Hoci je to ťažké! Odlož to jedlo! Obleč sa a poď von! Prosím Ťa! Mne sa tiež nechce! Vôbec sa mi nechce! Ale má to 2 výhody, keď pôjdem!: nebudem sa doma trápiť nad jedlom, a trošku pri 2h rýchlej chôdzi spálim nejaké kalórie! Poď prosím Ťa von..

misha

vrr, mne ostane vo mne aj 3/4! Babenky, teraz si až uvedomujem, že je celkom dobre, keď je moja mama stále doma- je taká lenivučká, nikam nechodí, a ja nemám možnosť zvracať. Vždy ma to hnevá, som z toho nervózna, ale asi je to tak lepšie.
vrr, ty si písala o tej psychologičke, že si ochotná platiť za sedenie aj 800Sk. Keby sa platilo všade, tak mám po terapii. Bola som raz na hypnoterapii, platila som 300Sk. Objednala som sa zasa o týždeň, a už bol problém s peniazmi. Naši mi aj chceli dať, ale to by som nemohla dopustiť, aby všetky peniaze išli na mňa- a možno aj zbytočne...

avinka

vrr..prosim ta prestan zrat,zastav sa,uvedonm si co robis,ved si uz plna,prestan nema to zmysel

mishi..boze preco si my takto kazime zivot nevies?:/

vrr

veru veru aj mne tak petina s toho kvanta co zozerem urcite..statisticky to ma byt vraj okolo 30percent tusim no bohvie