Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

zuju, môžeš mi tu prosím vysvetliť, prečo si písala mojej mame? Čo si jej chcela? Nechcem, aby si jej čokoľvek hovorila. Ona vie, že mám problém s jedlom, ale nevie, ako trpím, ako ma ničia výčitky, pod problémom s jedlom si nič vážne nepredstavuje a chcem, aby to takto bolo naďalej, nechcem ju do toho vtiahnuť:-(

zuju

ospravedlnujem sa vsetkym ktorych moje myslienky rozhodili, ale aj toto patri k liecbe, aj taketo chvile pridu. Som strasne slaba, idem spat, neviem co bude zajtra ale chcem klud. Neviem ako zvladnem skolu ucit cely tyzden, v sobotu mam zapis na vysku, k tomu na mna lezie chripka, mozno aj preto som podrazdena.Prepacte

misha

kiky, áno, máš pravdu, robí to každý! Moja mama a jej kamoška jedia TERAZ pizzu! A čo? Vôbec ich ani nenapadne, že by pribrali!!!! Prečo by aj mali pribrať? Kiki, ty nad tými zlými pocitmi vyhraješ!

kiky

Dnes som si vaše prípevky asi nemala čítať..dosť ma rozhodili..kvôli vám aj kvôli mne..teraz sa po večeri necítim celkom dobre..zase tie hnusné pocity v hlave..
Je strašné že nás táto choroba tak ovláda a pritom sa snažíme..naozaj snažíme..
Ale ja s ňou končím..nebudem ju počúvať..no a?Tak som sa najedla a čo teraz??? Robí to tak každý..
Majte sa

misha

aneta41, tak to skusím...ale neviem, či to u mňa zaberie:-(
avinka, najlepšia by bola pravidelná strava pre obidve, však? A možno by sme ani nepriberali...

aneta41

Dievcata,neviem,ci to nebude od veci ale skusim prispiet radou,ktora mi zatial zabera...Ked ma zacnu ovladat myslienky, ze som toho zjedla vela, ze som prejedena a urcite priberiem,zacnem ich ,,vytesnovat,, tak, ze sa sama so sebou nahlas rozpravam. Samozrejme doma a je to o tom, ze si nahlas kladiem otazky a aj si na ne odpovedam. Asi tak:??zda sa ti, ze si vela jedla? A nemala by si ist do zahrady poliat tie kvety ,ano, aj so psom treba ist von, ved nie si jedina na svete, co nieco potrebuje...a tak to pokracuje, proste si nedovolim aby ma myslienky na jedlo ovladali a vedome ich ,,vytesnujem,,nahlas vyslovenymi vetami, ktore by urcite v mojej mysli nedostali priestor, lebo by ich pohltili tie zle.A nahlas si davam aj ,,povely,,:Teraz chod do zahrady, zober hadicu a polej kvety aj travnik, zober psa a chod von, teraz ozehli tie tricka co uz tyzden odkladas atak...Pomaha to,naozaj minimalne sa vyhnem tomu, aby som pokracovala v jedeni-skor v napchavani -a skoncila nad misou.