Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

avinka

vrr..mam pocit ze tebe je to aj dost jedno;) ked o tom nikto nevie,tak sa o tom ani nemas s kym porozpravat.Este ze je toto forum:) Teba to ale nestve?Ze vlastne klameme ostatnych,mozno aj seba. Ze nas to ovlada..

avinka

vrr..akoze viem ,isty cas sa to da skryvat,ale asi nie navzdy,raz na to niekto pride. ale nejde o nich ,ale Ty,ide o teba,Tebe sa to paci?..musime sa uvedomit,ze to nikam nevedie,ze padame len na dno

misha

avinka, ja sa nelutujem, alebo to tak vyzerá? Neľutujem! Len...už je načase s tým skoncovať!...
vrr, keby ma nebonzla psychologička našim- nemala som vtedy 18-násť, tak by dodnes o tom nevedeli! Bola som vtedy u nej asi 3x.

avinka

misha..netreba sa lutovat ale treba stym nieco robit. ale ta prava vam dava rady.dajme si konecne zivot do poriadku!papa

vrr

akoze fakt nikto, povedala som to ale frajerovi vcera tak normalne ze to uz aj pochopil ale nechcelo sa mu verit pretozeja tak naozaj neposobim ja som party animal:)