Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

vrr, koľko krát si dnes už zvracala? Nechceš to jedenie zastaviť? Nemáš tam nejakú kamošku, s ktorou by si išla teraz von? Joj, mne by sa taká hodila:-(

misha

vrr, že sú také uslzené, smutné..
avinka, mne to vracanie tiež nikdy nejde 100%-ne. Vždy len trochu, aj teraz, preto tie preháňadlá.

misha

vrr, aj mňa to hnevá...vonku tak krásne, a ja zostávam kvôli žrádlu vždy doma, lebo sa mi nafukuje brucho, a hanbím sa ísť takáto von. Ešteže je tu strašný vietor, dám si mikinku- schovám tak to brucho..Vrr, nejdeš sa prejsť aj ty? tiež sa mi 2x nechce, ale určite nám to prospeje..

avinka

boze, co len s nami bude..)))
mishi..ale da sa,ja som tak trochu na diete.. ja neviem ale ja proste zvracat nedokazem ,aj ked sa prejem ,proste sa to neda.

vrr

dnes je krasne vonku alemne jebka cely den s tymto zraldom a zjedla som uz asi vsetko co tu jedle bolo takze to mi ten den aj krasne kazi a nedovoli mi to si ho uzit

misha

avinka, to je ok...Zajtra budem pokračovať, nevzdám sa tak ľahko, Chcem sa z toho dostať.
Keby ste videli tie moje oči:-(

misha

avinka, veď my to všetko vieme...
Ja som mala pekný deň, až na to...A to som sa ani neprejedla, ale tie výčitky:-( Som sama doma, vtedy idem zvracať aj vodu, zmocní sa ma panika:-(...Iška by som sa prejsť večer, keď bude tma, ale to už budú účinkovať tie preháňadlá, zasa som užila polku krabičky:-( A ty aký máš deň?