Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

misha

Tak som to zvládla...Teda, neviem, či sa to dá povedať zvládla, keď som užila ďalších 10 tbl. preháňadiel..Ale išla som sa sprchovať s tým, že budem zvracať..klakla som do vane...a...neurobila som to...rýchlo som sa osprchovala a odišl preč...sem..
zuju, tá Tvoja pravidelnosť je fajn..
vrr, von by som už neišla- to brucho sa len zväčšilo...
Zajtra idem ku psychologičke...Ale mám k nej vôbec ísť? Nič sa nezlepšilo, len zhoršilo, čo jej budem hovoriť...

zuju

08.30 marmeládova lupacka, smotanovy jogurt
12.10 rybie prsty 5, zemiaky, uhorkovy salat, kokosovy smajlik
15.00 jablko
16.10 dva parky, chlieb, udeny syr-45 g
18.15 fazulova polievka, 4 nalecniky
Dokedy to zvladnem neviem

vrr

misha rohlika jogurt, prosiiiim ta to je nic:) hybaj von sa preist abo do krcmy abo kukat telku abo sa ucit a ser na rohlik:)

avinka

frajer to vie,alternativa to vie,ale zmenit to mozes len ty.. tak sa snaz prosim.ved urcite to ani ty sama nechces.. oka ja koncim prozatim,drz sa:)

vrr

jasne zema to stve avinka preboha, ale moja vola je slaba na to aby s tym bojovala a v chvili ke dam chut mam chut, dam si, a potom ma vycitku tak si dam pre istotu viac aby bolo co zo seba dat von. Je to droga, narkoman tiez nefici na otm umyselne, nechce to, ale chce.