Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

olly

Ahojte, ospravedlnujem sa vsetkym, kt moj nizsie uvedeny prispevok uz citali v inej teme. Skopirovala som ho, dufajuc, ze niekomu pomoze urobit 1 krok. A druhy...a treti...:-))) Pekny den.

olly

Ahojte dievcata. Chcela by som touto formou podporit vas vsetky, ktore bojujete proti tej hnusnej PPP. Mne nicila zivot 4 roky a dohnala ma az ku alkoholu. Teraz som uz 6 rokov bez PPP a zdrava. Zaciatky boli hrozne tazke, nielen preto, ze sa moje telo zaoblovalo a mala som pocit, ze naberam na vahe priam raketovou rychlostou, ale hlavne preto, ze ked som sa vzdala ritualu prejedania a zvracania, zrazu akoby sa mi v hlave vyjasnilo a zacala som si uvedomovat vsetky tie veci, kt som sa snazila potlacat. Pani moji, toho teda bolo!!! Musela som si najst iny "coping mechanism", sposob ako zvladat zataz, stres...Nebolo to lahke, ale snazila som sa sustredit na kazdy jednotlivy den. Neriesila som, ci to vydrzim aj o tyzden - vzdy len ten jeden den. Zo zaciatku som za 10 mesiacov pribrala cez 20kil. Musim priznat, ze som z toho bola nestastna, ale pochopila som a prijala ako fakt, ze som svojmu telu nesmierne ublizovala a ono sa len "isti" a dava pomalicky do normalu. A viete co? Ked som to takto aj vnutorne naozaj PRIJALA, nielen si to hovorila, nastal ten proces uzdravenia. Tazko sa to opisuje, ale verte mi, je to uzasny pocit. Mimochodom, moja vaha sa po tomto pohla dole a ustalila na pre moju vysku idealnej vahe. A to som jedla tak ako predtym(kym som naberala tych 20 kil). Z toho pre mna len vyplyva, ze nase tela su UZASNE. Ked im dodavame vsetky potrebne ziviny, trochu viac sa hybeme a starame sa aj o svoju dusicku cely system sa dostane do rovnovahy a ten pocit ZDRAVIA JE NADHERNY!!! Dievcata, drzte sa!!!

alti

Vyborne, Kiky, tak to je a aj ma byt. Predsa Ta nejaka diagnoza neznici. Jasne, ze Ti velmi drzim palce a mas odo mna batoh dobrej energie :o)

kiky

Alternativa: ona to nemusela hovoriť, ja viem že si to myslela..nenachám sa už ovládať mojimi blbými myšlienkami ktoré hovoria že to preháňam..nechcem to už viac..
lezie na mňa nejaká choroba idem si čítať knižku a večer sa ešte dobijem nejakým ovocím..
majte sa

alti

Kiky,
skoda, ze ta mamina nedopovedala, co si urcite myslela: "Svedci ti to. Este by si nejake kilecko mohla kludne nabrat." Nie je dolezite, co Ti budu hovorit ludia, Ty si ta dolezita. Rozhodla si sa, Kiky spravne, len vydrz.

kiky

Tak tento výkedn to prišlo, spala som u kamarátky, samozrejme opäť som bola pod nátlakom a o deviatej som bola prinútená zjesť muffin...ale o to nejde, kamoškina mama mi povedala:,,Kika že ty si pribrala?" No väčšiu ľadovú sprachu mi už dať nemohla..ale dalo sa to zvládnuť, aj keď teraz mám z jedla väčšie výčitky ale už to nevzdám..drže mi palce

gabina

Ahoj, dievcata, ak niektoru z Vas zaujima, ako prezivala so svojou dcerou PPP jedna z mamiciek, tu je rozhovor...Kto nechce, nemusi citat, mozno ale zistite nieco, co sa Vam zda dnes ine a tento rozhovor Vam moze trosku pootvorit branu k pochopeniu toho, ake tazke to moze byt aj pre nase mamy...
Tymto tej mamicke aj dakujem za cas a ochotu:)))

weissova.blog.sme.sk

Pekny zvysok vikendu a vela sily! gabina