Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

alti

Je to tak, z PPP sa vymotava dost dlho. Dolezite je, ze po tych padoch sa musis pozbierat a nevzdat to. Je to uzasny tlak tej svinuchy PPP, ktora vie, ze u Teba sa jej sance zmensuju. A zmensuju sa. ved ked vydrzis 8 dni, tak budu dalsie 2 a po nich dalisch 10, az pomaly bude tych fajn dni v mesiaci prevaha. To ale nejde za mesiac, dva. Je to dlhodobe, ale vyzdravenie je o to uzasnejsie : naucis sa, ako si vazit svoj zivot, svoje zdravie a to hocikto nevie.

lenuska

v poslednej dobe som o tom dokazala povedat najlepsim kamaratom...velmi mi to pomaha dostat sa z depiek ktore mavam velmi casto a su krute...ked sa im mozem zdoverit tak mi je lepsie...a mala som za posledny mesiac najskor 8 dobrych dni ked som jedavala 5krat denne a nebrala tieto svinstva...potom prisiel skrat...zase 4 dni bolo vsetko ok...a teraz tu je zase pad na dno....

alti

Ano, je to velmi tazke. Dokazali to uz miliony zien na Zemi, ktore porazili PPP, tak preco Ty nie?. Budu sa striedat chvilky malych pokrokov a velkych padov spat. Ale vies, ak pouzivas, zivis vetu "Ja to uz nedokazem", tak Tvoje telo ako celok tomu uveri a podla toho sa bude chovat. A mam otazku : co si, Lenuska, uz preto urobila, aby si dokazala byt opat zdrava?

alti

Opat Vam tu vkladam info o PREHANADLACH - ved ked si ich tak radi ordinujete, tak by ste mali vediet, co robia v tele:
Prehanadla dokazatelne nesposobia chudnutie. Vazis sice menej, ked Ta presmirgluje laxativum, ale to si neschudla. Len odisla z Teba voda tak zivotne potrebna pre kazdu nasu bunku v tele. Pri pravidelnom a dlhodobom uzivani je mozna az rakovina hlavne hrubeho creva, poskodia sa crevne steny a narusi sa vstrebavanie bielovin a dalsich nevyhnutnych latok. Dojde k nezdravemu zadrzovaniu tekutin v tele = opuchy, co sa prejavi na zvyseni vahy. Dostavi sa zapcha.

lenuska

ked som ich brala predtym a napokon vysadila tak som behom par tyzdnov pribrala 10 kg.. ja nechcem byt tlsta..mne je zo seba zle...a este k tomu.. ja som asik od nich nejak psychicky zavisla...ked ich nemam tak ich potrebujem...surne...:(

alti

Lenuska,
tazko cosi povedat: mozem Ta "prefackat" pre tie prehanadla - to je fakt blbost ich jest. Uz som to tu pisala, ze neovplyvnia chudnutie, to je mylna predstava. Ale nicia telo, to urcite. Vsetci mame dni krajsie aj horsie, aj Ty. Neboj, urcite zase bude fajn. Snaz sa dalej. Skus prehlbene dychanie, pomaha to ziskat aku-taku psych. rovnovahu. Drzim Ti palce

lenuska

alternativa no pekne dni uz zial pominuly....zase mam depku :( :( :( nic sa mi nedari..odvcera som prepchata prehanadlami...mam strasne krce v bruchu..uz sa to neda vydrzat :( CHCEM ZOMRIET!!!! :( :( :(

alti

Prajem Vam vsetkym pekny vikend, dievcata. A nezabudnite, ze vsetko pekne, dobre ale aj zle, chorobne spustame v nasich hlavickach. Takze sa snazme tesit z pekneho, robme si aktivny, prijemny program a blbe myslienky, napady hned predychavajme :o). Aj tomuto sa da naucit, mam to overene, verte mi.
Avinka,
prepac, ale Tvoju otazku z minula som asi prehliadla. Mozes ju napisat este raz? Pa

Alternativa

Ahoj Lenuska,
to, ze hladas na kazdom dni nieco pekne, je ten najlepsi postoj v zivote. A vobec nesuvisi s PPP. Skuste, dievcata, zacat vnimat tie kazdodenne malickosti a nesustredujte sa na PPP. Uz ste viacere pocitili, ze nicnerobenie, nuda trvajuca dlhsie su nosicmi depiek. Hladajte si taku napln kazdeho dna, aby ste z nej mali radost. A zajtra si vikend uzite - vsetko zalezi len na kazdej z nas.