Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

iris

dufam to pomoze mojej kamaratke mishe.jej pribeh je dlhy a znovu sa vzdava.pise na teme A,B-boj vyhras II.
Dakujem. Napis castejsie,ked tu budu dievcata.

Siamee

pracujem na to, lebo ved tym pomaham vlastne sebe. niekedy pridem na to ze ked sa snazim niekomu nieco vysvetlit, konecne to pochopim aj ja sama:) podarilo sa mi vydat clanok v bajecnej zene (tento tyzden vysla vo stvrtok) tak snad aj to niekomu otvori oci...

Siamee

Ahojky. mam za sebou 4 roky bulimie a 6 rokov sebaposkodzovania a uz vyse 5 mesiacov sa mi dari. absolvoval som licenie a odvtedy som sa neprejedla ani som nevracala. len dusa je este trochu krehka...pomaly to snad pojde... krasny dnik.

kiky

nikolka: to si ma potešila!!Krásne si to napísala, ja som síce dnes mala jeden z tých horších dní ale nevzdávam sa a idem ďalej..ten film som tiež videla..a nechcem tak dopadnúť..chcem byť zdravá

johi

? : ( nevzdavaj sa!!silu mas,len ju pouzi!ved si precitaj,kolko ludi tu s tym bujuje a vyhrava aty budes urcite patrit medzi nich!ja to jednoducho viem!

nikolka

ahojte baby..dlho som sem nepisala...no myslim ze nastal ten spravny cas.
Este stale som v nemecku u tej tety, pomaly aleisto sa zotavujem..nepapam sice este nejak moc...ani pravidelne ale snazim sa. Ale dnes som urobila pokrok..pozerala som jeden film, volal sa Anorexia a bol o dvoch sestrach. ta jedna na anorexiu zomrela. Plakala som ako male decko ale nastal zlom. Nechcem tak dopadnut, takze budem bojovat! A vyhram.
Co vy? ako sa mate? Ktora z vas vyraznejsie pokrocila?:)
inak, mne strasne pomaha aj ta praca s detmi..cely den som vlastne s nimi...a robia superne pokroky v jazdeni!:)
No a pred par dnami som od nich dostala velky plagat, kde boli ich fotky, niektore tam daco dokreslili, ine otlacili prsteky...podpisali sa..a tie vacsie napisali ze ma maju velmi radi a ze som im ako druha mamina. Si neviete predstavit, aka som bola stastna...uuuuf, krasne to bolo.
tak..posielam kus z mojej energie a momentalneho odhodlania..
krasny vecer

sony

?:( - pockat, to ja mam akoze najku poruchu ked takto zerem??--normalne ze som nejaka vadna??--lebo ja mam nehorazne zazivacie problemy..ze aj 4dni nejdem na wc a potom tam stravim noc..ja jem strasne vela peciva.milujem rozky s barscim, normlane teplne jedla ma nelakaju, ale take hovadiny..jaaaj..bola som aj u doktorky, lebo som bola s frajerom na dovolenke a ja som tam mala take krce ze som mu musela slubit ze pojdem..no tam mi dali prehanadlo a poslala ma ku gastrologovi, to je taky chlapik ktory mi bude pozerat do brucha ale ja tam nepojdem, lebo viem ze mi tam nic nenajde, tak max. jedlo 5 dni stare..doktori su nanic v tomto, mna len treba vystrasit ze v 30tke umrem poslat mi fotky takych uz mrtvych a snad konecne pochopim ze nemozem zrat jak drevorubac 100rohlikov a horaliek denne..

?:-(

sony, ahoj:-( Ja mám teraz ten istý problém:-( Dnes som žrala, aj keď nemám hlad, stále som niečo dávala do úst..aj keď len také blbosti, ale stále som jedla:-(

sony

ahojte. ja mam zase opacny problem, postavu mam normalnu, mozno vacsie brusko,ale inak normlanu..no ale na mna pridu zachvaty zravosti,ale take ze koniec sveta..to bulimicky si mozu skocit proti tomu jak zerem,ale ja to nehcapm..ako ani hladna niesom ale telo akoby ma neposluchalo a musim zrat jak divaa.napadlo ma ze ked vy mate uplne opacny problem, ze prave nejete, ci mi nemozte poradit ako sa vyhecovat aby som sa dokazala ovladat..nechem byt anorekticka,ale chcem aspon o polovicu menej jest..poradite?