Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ak chces napisat svoj pribeh, jedna z moznosti by podla mna bola poslat to adminovi resp. autorke editorialu v komunite PPP. Pribehy od Vas mnohych by mohli byt v ramci komunity PPP zverejnene napr. stylom blogu.
Gabina, nevies poradit?

kiky

thesiamee:bola by som rada keby som si mohla prečítať tvoj príbeh..zaujíma ma ako sa ti podarilo dostať sa z toho pekla..

Zuju: aj ja som dnes zlyhala na francúzskych zemiakoch ale ja keď sa prejem stále sa snažím ukľudniť sa a ten nepríjemný pocit za chvíľu odíde..

tento týždeň som ale schudla aj keď som jedla viac ako inokedy..nechápem to a neviem čo mi na to zajtra povie psychologička..

Alternativa

Tak dnes tusim tie traviace problemy boli vo vzduchu :o(. Ja nimi netrpim, ale dnes hovorim, ze si pripadam ako "zduta koza". Takze klidek, telicko vsetko spracuje a hotovo :o).
Lenuska, Janie,
nespoliehajte sa, ze Vase stavy same prejdu. Neprejdu, bude sa to zhorsovat. Vyhladajte odbornu pomoc - psycholog v kombinacii so psychiatrom. Oni zvazia, aka liecba u Vas bude uspesna.

thesiamee

co tak si nalozit na tanier primeranu porciu, vsetko statne odlozit poumyvat riad a az potom poumyvat riad. aby sme to nemali na ociach... a najlepsie je nejest sam ale s niekym a zostat s nim aj po jedle. je to neprijemne ale je to kontrola, ktora nam zabrani sa prejest...

zuju

kiky: ani ja nepoznam mieru, u kamaratky som zjedla normalnu porciu francuzskych zemiakov, mne prislo tak zle, normalne som v duchu nadavala na seba ze nezvraciam, strasne som chcela

kiky

zuju:ďakujem moc pekne..dneska idem do kina s kamaratkou a zajtra ideme asi 4 na obed tak to nebude až také zlé aj keď neviem ako ten obed zvládnem..

dneska som sa na obed dosť prejedla mám nafúknuté brucho ale snažím sa na to nemyslieť..nechápem prečo nepoznám tu mieru...

Najčítanejšie články