Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

forever?

lenuska: si tu este? prosim ta, nerob to, to nic nevyriesi, vobec nic. bude ti potom len horsie a budes sa obvinovat za vlastnu neschopnost. vsetko ta bude boliet, bude ti to trapne. preco sa radsej nejdes prejst? a trochu nevypnes?

janie

Ja neviem či mám PPP.Som podvýživená.ale chudnuť nechcem.Túto váhu si chcem udržať.Pribrať nechcem.Mala by som pribrať asi 9 kíl,aby sa mi váha dostala do normálu.Mam v sebe blok pribrať.Takto chcem vyzerať.Neverím nikomu ak mi niekto povie,že som chudá.Ja sa v nímam normálne.Bola som už aj na hadičkách.Cítim sa zoslabnutá.Je to podla vás PPP?

lenuska

ahojte..prosim..ste tu niekto?? pred par dnami mi vsetko prislo luto..vsetko to co sa deje..a dorezala som si ruky...mam chut to teraz spravit znova..ale viem ze nemozem..nechcem sa tak citit ako predtym...a vcera som sa prepchala znova prehanadlami...pojedla som 16 tabliet...brucho ma strasne boli..je to hrozne..prosim...co dalej?? :( :( :( stale sa mi chce iba plakat...:(

lena22

Alternatíva, tvoje slová z 30.11. sú poučné a potrebné nielen v tejto téme. To platí pre každého, treba byť aktívny po každej stránke a život nás vyslyší. Držím palce všetkým, jasné že v tom fandím aj sebe

kiky

Alternativa:ďakujem(az ja ostatné baby) za povzbudenie..
Ja som teraz šťastná už niekoľko mesiacov som nemala depresiu,áno takú smutnú náladu som mala ale tá prešla hneď..proste som si povedala nech neblbnem že život je krásny a opäť som sa smiala...
Tieto prázdniny asi budem opäť sama ale snažím sa nebrať si to..nejak už bude..majte sa krásne

Alternativa

Dnes som dostala nadherny mail - od jednej z Vas, ktora pri zalozeni tejto temy silno kricala Pomooooc. Kedze jej nerobilo dobre toto stale tocenie o vahe, vyske, co kto zjedol, fnukanie a lamentovanie, presli sme na mailovy kontakt. Vela sme si pisali, rozpravali sme sa. Trpela viac rokov na anorexiu i bulimiu. Pridruzili sa ine zdrav. problemy bezne pri PPP. Tlacila som ju do liecby a do aktivit. Dievcina si nasla skolu na dalsie studium, nahle si necakane zohnala pracu, ktora ju bavi. A viete preco? Zacala vazne verit, ze pracu zozenie, ze je opat dobra, sikovna, vsetky mindraky poslala prec. Zacala konecne zase zit. Zacala sa aj liecit. Postupne maily boli zriedkavejsie, nestihala :o). Dnes mi napisala: "SOM UZ VIAC TYZDNOV ZDRAVA, ANI STOPA PO PPP. JE TO NAOZAJ TAK, ZE PRI STALOM PROGRAME HLAVA NEVYMYSLA BLBOSTI". A este mi napisala vela pekneho. Pisem Vam to sem len ako fakt, ze TENTO BOJ SA DA VYHRAT.

Alternativa

Je tu otazka, kto lieci PPP: hlavne kazda chora, to urcite a Vy to uz viete. No a obaja tito odbornici=psychiater, psycholog, su takmer nevyhnutni pomocnici. Pri lahsich "formach" PPP /nie prilis dlhe trvanie/ sa to da zvladnut len so psychologom. Inak su dobre antidepresiva na podporu liecby psychologom, ale mozem to napisat aj naopak. Cize este raz trochu inak: PPP je o kadecom, zvacsa o vztahoch /k sebe samej hlavne, ale aj k rodicom, partnerom, k zivotu/. Ak Vas chytaju depky, tak tie antidepresiva su velmi napomocne.

kiky

avinka:jeho kamarátka povedala že on by to bral ako niečo čo je preňho zle keĎ som taka mlada on to priamo nepovedal..ale je to taka jeho filozofia asi..
a s tym priberanim..ja som rada keď priberám aj keĎ mi to v neiktorých situáciaách ide ťažšie..bojím sa aby sa to raz zastavilo aby som sa nestala nejak závislá na jedle lebo mne to prijde že som ale keď som si teraz prečítala ten tvoj príspevok ako si dostala svoje dni sama od seba tak ti závidím..máš už zdravé telo a ono ti ďakuje..a tá váha je absolútne super moja kamoška je ešte nižšia od teba a váži toľko a má krásnu postavu(absolútne nešportuje)..takže úsmev áno:)
Ja práve olovrantujem koláčik:) tak dobrú chuť ak náhodou papáte aj niekto iný

Najčítanejšie články