Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

thesiamee

PPP patri skor medzi nelatkove zavislosti, lebo to mas popletene aj v mozgu (hladovka/jedlo ti sposobuje prehnany pozitok a to su chemicke zmeny v mozgu, zmenene vylucovanie serotonimu)
ale psychiater a psycholog je skoro to iste, len psychiater predpisuje aj lieky. (taka je moja osobna skusenost)

misha

Ajojte. Len vám chcem povedať, že som sa včera dozvedela od jednej odborníčky, že PPP nelieči psychológ, ale psychiater!!!! Že psychológ rieši skôr partnerské vťahy atď., nie PPP. Tak som z toho sama prekvapená..

avinka

kiky:))vies,ked ja si stale myslim,ze vsetko zvladnem sama.. alebo,ze sa to nejako vyriesi.a ze pekna vaha..hmm,no..pekna vaha pre telo..to urcite,ale asi nie pre moju dusu.pretoze ked sa vidim necitim sa najlepsie,dusa by chcela schudnut,ale telo nie.je to zvlastne.. a inak v piatok som to asi privolala,ked som sem pisala,ze este stale nic..v ten vecer ma zacalo boliet brucho a na druhy den..olala:))ale bolo to len take..no ehm.. ale tak..po roku!paneboze po roku..som stastna aj tomu.. ale bojim sa.ja viem ze telo je uz spokojne(ako tak),vonku mi uz nie je zima,citim sa kvazy dobre,vladzem,necitim sa unavene... ale ked sa na seba pozrem...usmev ma prejde.ked si predstavim aka som bola..ale zas aj to,ako som sa citila zle po fyzickej aj psychickej stranke.pane boze..
oka,dakujem za vypocutie:))kiky..ked aj ty takto postupne "naberas"..(neviem,ci to neni blbe slovo:) aj ked vies ze to potrebujes,ale ako to prezivas,ked vidis na sebe ako priberas(mne uz su aj nohavice uzke:/ )lebo na moju dusu to vplyva dost zle ,necitim sa dobre. No a s tym chalanom Kiky,on ti akoze na rovinu povedal ,ze si prenho primlada?alebo ako?ale tak ,ak je to uz pase,tak..je plno inych,porozhliadni sa,mozno po tebe nejaky tajne pokukava a ty si si ho nevsimla:))nebud smutna,prajem ti pekny den.pa pa:)

Alternativa

Dievcata,
ta hupacka v zivote nas fakt stale pohupuje raz hore a raz dole. Tlacte ju hore v PPP, da sa ovladat :D.
Kiky,
ta nepritomnost chlapca v kostole bola podla mna nahoda. Ved mnohi sme boli odcestovani polozit kvietok, zapalit sviecku nasim blizkym po celom Slovensku. A ak nahodou neprisiel pre "Tvoj" dovod, tak to vypusti z hlavky. Bude iny, ktory k voli Tebe bude stat pred Tvojou skolou, domom, bude niekde chodit kde aj Ty :D. Vsetko ma svoj cas v zivote, nic krasne Ta neobide, ver mi. Pa

kiky

nikolka: budem sebe aj tebe držať palce:)

Za chvíľku si dám olovrant-moju obľúbenú Milu a jablko asi..
bola som dnes v kostole a ten chlapec tam neprišiel lebo vedel že ja prídem..no moc ma to nepovzbudilo ale rozhodla som sa že moje sklamania nesmú nechať stopy na mojom jedení..

nikolka

Ahojte.
No, dnes ani ja nemam az taky pozitivny den. Nejak sa mi nece papat dneska..a blbo sa mi spalo, sa trosku pokazilo kurenie tak zima bola. ale uz to je opravene...A nejak je tu dnes zima. vcera dokonca svietilo slnko, bolo take to babie leto. Pekne to bolo..
Kiky: presne! nechceme tak dopadnut..takze to nevzdavame, nahodime usmev a tahame dalej...to zvladneme!

Siamee

si k sebe uprimna? je to strasne tazke, ale je to strasne dolezite... naozaj cielene nechudnes? a s tym vracanim to tiez nie je v pohode. ja som zo seba skoro vyblila zivot a tiez som zacinala pomaly... skus si v sebe vyjasnit pravdu...potom sa mozes zachranit...

ja..

JA NEVIEM CI MI NIECO JE...AL ECITIM SA V PORIADKU.....no po prazdninach ked som prisla do skoly mi kazdy vravi ze som hrozne schudla..mne to uz lezie riadne na nervy,lebo to vobec nie je pravda..a hlavne vkuse do mna vrta jedna profesorka...ci jem..to je moja vec..ja jem...mozno niekedy menej..a niekedy az prilis vela..a potom idem na wc..a ............ale chcem zhodit aspon2kg..lebo som tucna a nechcem vyzerat ako prasa!!!ved usudte meriam 168cm a vazim50kg..no mam shudnut,nie?ale neviem ako.poradte....