Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

ahojte dlho som sa neohlasila, som v poriadku, relevantnom, prave sa zacinam ucit na skusky, je to hroza po osmich rokoch znova chodit na skusky, ale psychiater mi poedla ze anorekticky a bulimicky sa dobre ucia, tak hold neurobim hanbu. V liecbe postupujem pomaly, stale je vo mne bulimicka Zuzana, ktora chce byt chuda, jest len zdrave yvrobky, chvalabohu rozumna Zuzana je leniva tak nic proti tomu nerobi.
Este sa ozvem zatial uzdraveniu zdar

lenuska

akurat sa na tom s kamaratom dobre zabavame.... dnes mam dobry den...to bude asi tym slnieckom....a mohlo by uz aj snezit..taak sa tesim ze si postavim snehuliaka...:) :) a niekoho zgulujem..:)

alti

Vyborne, Lenuska, presne tak sa bojuje :D. A rychlo hladaj dalsiu taku fajn knihu. Mna teda vzdy rozchechta Halina Pawlowska, hoci to nie je nejake prudko inteligentne citanie. A je prave na zabavu :D

lenuska

ahojte... tak po dlhom case aspon nieco dobre...tie ruky som si znova nedorezala...som si spomenula na jednej konflikt s nevlastnym otcom ktory som mala asi den predtym...nebudem sa predsa nicit a nechat druhych zabavat sa...bola som sa vtedy potom este na chvilku prejst...rozmyslala som o tom vsetkom...dnes je skoro druhy den co som nezvracala ani nic...citim sa takto lepsie..ked nevnimam realitu a jej problemy..zijem len pre seba...bojujem sama za seba...a nestaram sa o druhych...uz sa mi viac nechce pozerat na tie blbe xichty s prepacenim...nenecham sa takto zozierat...dufam ze to pomoze...je to sice teraz tazke necitim sa prilis dobre..ale je to urcite lepsie...:) a som docitala jednu knihu ktora mi vycarila usmev na tvari...takze momentalne som bez depiek..a tak..:) :)

gabina

Ahoj, vsetky babulky.-)
asi by bolo dobre kontaktovat Andrejku Nozdrovicku...neviem, ci mozem zverejnit jej mail, co Ty na to, Andrej?
Dievcata by mozno tiez mali moznost napisat svoje pribehy...vdaka! .-)